Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

To C-HR είναι από τα πιο ευχάριστα SUV στο δρόμο, όντας άνετο και επιτρέποντας στον οδηγό να αναζητήσει το κάτι παραπάνω, ειδικά στην ισχυρότερη έκδοση.

Η γκάμα του ιαπωνικού SUV διαθέτει πλέον δύο «πράσινες» επιλογές: το υβριδικό σύνολο 1,8 HSD με 122 άλογα και εκπομπές 109 γρ./χλμ. και το 2,0 HDF με 184 ίππους και 118 γρ./χλμ. CO2.

Το C-HR εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Toyota Safety Sense.

Στο δρόμο: Από τα πιο ενδιαφέροντα SUV

38.512 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

To C-HR είναι από τα πιο ευχάριστα SUV στο δρόμο, όντας εστιασμένο πιο πολύ σε ασφάλτινες επιφάνειες. Σαφώς σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η πλατφόρμα TNGA που έδωσε τη δυνατότητα για χαμηλότερη τοποθέτηση πολλών μηχανικών μερών στο χώρο του κινητήρα με αποτέλεσμα το συνολικά χαμηλό κέντρο βάρους, αλλά και η πίσω ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, που παρά τη σχετικά σφιχτή ρύθμισή της είναι αποτελεσματική στις ανωμαλίες του δρόμου και παρέχει καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης.

Από εκεί και έπειτα, στην ανανέωση του μοντέλου υπάρχουν αλλαγές, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα τροποποιημένο σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης του -ήδη πλούσιου σε πληροφόρηση- τιμονιού που παρέχει βελτιωμένη αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης. Αυτό γίνεται αντιληπτό ειδικά στην πιο ισχυρή έκδοση που σου αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια για πιο σπορ αναζητήσεις, η οποία μάλιστα επωφελείται μιας ανασχεδιασμένης ανάρτησης, δίνοντας ένα περισσότερο fun to drive χαρακτήρα, ο οποίος ωστόσο περιορίζεται από το υβριδικό σύστημα κίνησης και το κιβώτιο,

Παράλληλα το C-HR εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Toyota Safety Sense. Σε αυτό περιλαμβάνεται ενεργό cruise control σε όλο το εύρος ταχυτήτων με δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, σύστημα αναγνώρισης και αποφυγής πεζών και σύστημα αναγνώρισης σημάτων. Επίσης προσφέρεται,  σύστημα Park Assist, σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Rear Cross Traffic Alert.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: