Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Οδηγούμε το ανανεωμένο Toyota C-HR στη Λισαβόνα και αναφέρουμε...

To C-HR είναι από τα πιο ευχάριστα SUV στο δρόμο, όντας άνετο και επιτρέποντας στον οδηγό να αναζητήσει το κάτι παραπάνω, ειδικά στην ισχυρότερη έκδοση.

Οδηγούμε το ανανεωμένο Toyota C-HR

38.516 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Το AutoΤρίτη βρίσκεται στη Λισαβόνα για την επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Toyota C-HR που πλέον αποκτά ένα νέο ισχυρότερο υβριδικό σύνολο, εστιασμένο στις καλύτερες επιδόσεις.


Το C-HR, η πρόταση της Toyota στα μικρομεσαία SUV βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά από τα τέλη του 2016, έχοντας καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα στη Γηραιά Ήπειρο. Η αλήθεια είναι πως η πολύ «προχώ» σχεδίαση του C-HR εξ΄ αρχής με τα φουτουριστικά στοιχεία και τον επιθετικό προσανατολισμό καθιστά το ιαπωνικό SUV ακόμα και σήμερα από τα πιο μοντέρνα μοντέλα της αγοράς γενικότερα, με ένα σχέδιο που μπορεί να αντέξει για αρκετά ακόμα χρόνια. 

Παρόλα αυτά, όντας περίπου στη μέση περίπου της εμπορικής του πορείας, το ιαπωνικό στρατόπεδο αποφάσισε να προχωρήσει στο φρεσκάρισμα του μοντέλου, τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και στη γκάμα των κινητήρων, αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας. Το ανανεωμένο Toyota C-HR είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στη χώρα μας με τις τιμές να ξεκινούν από τις 21.270 ευρώ. 

Δείτε εδώ τις τιμές του ανανεωμένου Toyota C-HR στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: