Το εσωτερικό του i30 fastback είναι παρόμοιο με αυτό του χάτσμπακ, όπου στο ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία της 8 ιντσών οθόνης αφής, με το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται μοντέρνο.

Οι μεγαλύτερες διαστάσεις έχουν συνεισφέρει στην αύξηση του χώρου αποσκευών συγκριτικά με το χάτσμπακ μοντέλο, από τα 395 λτ. στα 400 λτ.

Εσωτερικό: Βασισμένο στο 5θυρο i30

36.465 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Περνώντας στο εσωτερικό, το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό του i30, στο ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία της 8 ιντσών οθόνης αφής. Μέσω αυτής γίνεται η διαχείριση του συστήματος πολυμέσων (με πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας με Apple CarPlay και Android Auto), η οποία συμβάλει και στην αισθητή μείωση του αριθμού των διακοπτών, με το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται μοντέρνο.

Η όλη κατασκευή είναι γερά συναρμολογημένη με το φινίρισμα να αποσπά θετικά σχόλια, ενώ όπως και στο χάτσμπακ i30, η χρήση μαλακού υλικού δίνει έξτρα πόντους στο κομμάτι της ποιότητας. Φυσικά, πιστή στο πνεύμα της εποχής, η Hyundai έχει εφοδιάσει το νέο i30 fastback με πλήθος από εξελιγμένα στοιχεία ασφάλειας, μεταξύ των οποίων το αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση εμπρόσθιας σύγκρουσης και το σύστημα ειδοποίησης για την ύπαρξη αυτοκινήτου στο λεγόμενο «τυφλό σημείο».

Τέλος, οι προσφερόμενοι χώροι είναι επαρκής για 5 ενήλικες, ωστόσο η κεκλιμένη οροφή ίσως δεν είναι και το ιδανικότερο για άτομα με ανάστημα άνω του μέσου όρου. Από την άλλη όμως, οι μεγαλύτερες διαστάσεις προσφέρουν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 450 λτ. (395 λτ. το 5θυρο).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

DEH PASXA
skoda