Νέος προφυλακτήρας και στο πίσω μέρος με μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Η προαιρετική εξάτμιση της Akrapovic με τις δύο διπλές απολήξεις κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο οπτικά, όσο και ηχητικά.

Το T-Roc R προσφέρεται με στάνταρ 18άρες ζάντες αλουμινίου και προαιρετικά με 19 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό διακρίνουμε τα μεγάλα δισκόφρενα της έκδοσης R.

Σχεδίαση: ΔιακRιτικά σποRτίφ

37.340 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στην εμφάνιση του T-Roc τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, αφού η VW θέλησε να δώσει στο SUV πιο σπορτίφ και «άγρια» χαρακτηριστικά. Φυσικά η γερμανική φίρμα δεν προχώρησε σε ακρότητες στην σχεδίαση, εξαιρώντας ίσως τις προαιρετικές δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης από την Akrapovic.

Έτσι, όσον αφορά τον πρόβολο, το SUV λαμβάνει έναν ολοκαίνουριας σχεδίασης προφυλακτήρα που εκτείνεται από άκρη σε άκρη, με μεγάλους αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη του μοτέρ και ενσωματωμένα φώτα ημέρας. Νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας με μεγαλύτερους και διαφορετικού σχήματος αεραγωγούς, ενώ το παρών δίνει και ένας αρκετά πιο «επιθετικός» διαχύτης. Το μοντέλο προσφέρεται με στάνταρ 18άρες ζάντες αλουμινίου και προαιρετικά με 19 ιντσών, σε 8 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, με τη δυνατότητα διχρωμίας, με μαύρη οροφή, ενώ τέλος στο αμάξωμα θα συναρτήσουμε φυσικά και τα λογότυπα «R».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
OPEL