To Citroen C5 Aircross βάζει την Citroen μέσα στο παιχνίδι της μικρομεσαίας crossover κατηγορίας πιο δυνατά από ποτέ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Citroen C5 Aircross βάζει την Citroen μέσα στο παιχνίδι της μικρομεσαίας crossover κατηγορίας πιο δυνατά από ποτέ.

Citroen C5 Aircross: Στην πιο καυτή κατηγορία η Citroen

91.925 Επισκέψεις στο άρθρο

Έρχεται τέλη του έτους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Citroen είναι έτοιμη να διευρύνει την γκάμα των crossover αυτοκινήτων της, λανσάροντας το μεγαλύτερο μοντέλο για αυτή, το C5 Aircross. 

Εμφάνιση
Το νέο SUV της Citroen βασίζεται στην EMP2 (Efficient Modular Platform) πλατφόρμα του PSA Group, στην οποία έχουν «χτιστεί» και τα Peugeot 3008 και 5008. Το κομψό παρά τον όγκο του αμάξωμα του C5 Aircross χαρακτηρίζεται κυρίως από την επιβλητική μάσκα του στο μπροστινό μέρος και τα λεπτά φωτιστικά σώματα και την εκλεπτυσμένη αισθητική του πίσω μέρους. Όπως και στα μικρότερα πλέον μοντέλα της, η Citroen θα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και στο μεγάλο της crossover, μέσα από 30 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Εσωτερικό
Στο εσωτερικό του, το C5 Aircross εκτός από μεγάλους χώρους θα προσφέρει και μεγάλη πρακτικότητα, διαθέτοντας και πολυχρηστικά στοιχεία, όπως το πίσω συρόμενο και ρυθμιζόμενο κάθισμα, το οποίο θα μεταβάλλει τον χώρο αποσκευών από τα 580 έως τα 720 λίτρα. Από κει και πέρα το μοντέλο εκφράζει σύγχρονο και ποιοτικό διάκοσμο, διαθέτοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. 

Τεχνολογία
O οδηγός θα έχει στη διάθεσή του διάφορα συστήματα υποβοήθησης όπως το σύστημα διατήρησης λωρίδας, το σύστημα προειδοποιήσης σύγκρουσης, προσαρμοζόμενο Cruise Control κ.α., ενώ θα εφοδιάζεται με το καινοτόμο σύστημα ανάρτησης «Progressive Hydraulic Cushions», που συναντούμε και στο νέο Citroen C4 Cactus.

Κινητήρες
Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το C5 Aircross θα εφοδιάζεται με τον PureTech βενζινοκινητήρα των 1,2 λτ. (130 ίππων), όπως επίσης και τον 1,5 BlueHDi πετρελαίου (150 ίππων), με τις ισχυρότερες εκδόσεις το να κάνουν χρήση του 1.600άρη THP και τον 2-λιτρο BlueHDi με απόδοση 165 και 180 ίππων αντίστοιχα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda