Το T-Cross είναι το μικρότερο μοντέλο crossover του γκρουπ VW με μήκος 4.110 χλστ. ενώ ξεχωρίζει για την έντονα δυναμική του εικόνα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το T-Cross είναι το μικρότερο μοντέλο crossover του γκρουπ VW με μήκος 4.110 χλστ. ενώ ξεχωρίζει για την έντονα δυναμική του εικόνα.

Volkswagen T-Cross: Tο μικρότερο crossover της VW

91.923 Επισκέψεις στο άρθρο

Έρχεται σε 8μήνες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κοντά στην παρουσίαση του μικρότερου crossover της γκάμας της βρίσκεται η VW με την ίδια ωστόσο να είναι διακριτική ως προς αυτό. Πρόκειται για το T-Cross που πήρε το όνομα του από το ομώνυμο concept που παρουσιάστηκε το 2016 στην Γενεύη, με την έναρξη της παραγωγής του να αναμένεται αυτό το φθινόπωρο και τις πωλήσεις του να ξεκινούν προς τα τέλη του έτους ή τις αρχές της επόμενης χρονιάς. 

Το T-Cross θα βασίζεται πάνω στην MQB Α0 πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το Polo και θα έχει μήκος 4.110 χλστ. ενώ παρά τις κόμπακτ του διαστάσεις, οι Γερμανοί υπόσχονται μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και άνεση τόσο για τους εμπρός όσο και τους πίσω επιβάτες. 

Εμφάνιση
Εμφανισιακά, το T-Cross ενσωματώνει στοιχεία από τα Arteon και το νέο Touareg, με έντονα δυναμικό χαρακτήρα, ενώ το πίσω μέρος θα τραβήξει τα βλέμματα χάρη στα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μέσω μιας λεπτής γραμμής.

Εσωτερικό
Στο εσωτερικό του, το T-Cross ακολουθεί την σχεδίαση και τις νεανικές πινελιές του μεγαλύτερου T-Roc εκφράζοντας σύγχρονο διάκοσμο. Τα πλαστικά αναμένεται να είναι σκληρά αλλά καλής ποιότητας ενώ το φινίρισμα και η συναρμολόγηση δεν θα ξεφύγουν από τα υψηλά επίπεδα της εταιρείας. Οι χώροι θα είναι επαρκείς για 4 επιβάτες με αρκετό χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια τους, με το συρόμενο πίσω κάθισμα να προσφέρει ανά περίπτωση αύξηση στην καμπίνα ή στο χώρο αποσκευών. Ο τελευταίος έχει όγκο από 385 έως 455 λίτρα. 

Από τεχνολογικής πλευράς, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύγχρονες οθόνες, καθώς και ένα σύνολο βοηθημάτων για την οδήγηση, από την προστασία από την σύγκρουση μέχρι, αισθητήρες παρκαρίσματος.

Κινητήρες
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αναμένεται να υιοθετήσει τα μοτέρ του Polo, με τον 1.000άρη TSI των 95 και 115 ίππων καθώς και με τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων, ενώ θα διαθέτει και τον 1,6 TDI πετρελαιοκινητήρα των 95 ίππων. Τέλος, το T-Cross θα είναι διαθέσιμο και σε 4κίνητες εκδόσεις καθώς και σε εκδόσεις με το κιβώτιο DSG. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL