Οι Χάρτες Google θα δίνουν ειδικές οδηγίες σε υβριδικά και ηλεκτρικά

Οι Χάρτες Google θα δίνουν ειδικές οδηγίες σε υβριδικά και ηλεκτρικά

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2022)

Ειδικές κατευθυντήριες οδηγίες στα υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παρέχουν μελλοντικά οι Χάρτες Google (Google Maps), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «αγκαλιάσουν» την ηλεκτροκίνηση!

Λειτουργία βάσει της εξοικονόμησης καυσίμου!

Την τάση της αυτοκινητοβιομηχανίας που στρέφεται στην ηλεκτροκίνηση ακολουθούν και οι χάρτες Google, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αγκαλιάσουν με τη σειρά τους τις καθαρότερες μετακινήσεις, αλλά και να γίνουν ακόμα πιο χρηστικοί στους οδηγούς. Για αυτό ακριβώς το λόγο οι χάρτες Google δοκιμάζουν επί του παρόντος μία νέα λειτουργία με σκοπό να δίνουν ειδικές οδηγίες πλοήγησης στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα επιλέγουν τον τύπο κινητήρα οι οδηγοί

Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη αναβαθμισμένη έκδοση των χαρτών Google είναι περιορισμένες, ωστόσο στην beta (δοκιμαστική) έκδοση οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τον τύπο κινητήρα που έχει το όχημά τους, όπως για παράδειγμα βενζινοκινητήρα, diesel, ηλεκτρικό και υβριδικό. Βάσει της επιλογής, οι χάρτες Google στη συνέχεια θα προσαρμόσουν τις οδηγίες πλοήγησης με σκοπό την μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου ή ενέργειας!

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος λειτουργίας

Παραμένει ασαφές πώς θα το κάνει η Google, αλλά τα υβριδικά είναι συνήθως πιο αποδοτικά σε χαμηλότερες ταχύτητες, επομένως είναι πιθανό η ενημερωμένη έκδοση του Google Maps να κατευθύνει τους ιδιοκτήτες υβριδικών να αποφύγουν τους αυτοκινητόδρομους και να υιοθετήσουν εναλλακτικές λύσεις με πιο αποδοτική κατανάλωση καυσίμου. Αυτό προφανώς θα έρχεται σε αντίθεση με τα βενζινοκίνητα οχήματα, τα οποία είναι συνήθως πολύ πιο οικονομικά στην κατανάλωση καυσίμου στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό προφανώς θα έρχεται σε αντίθεση με τα βενζινοκίνητα οχήματα, τα οποία είναι συνήθως πολύ πιο οικονομικά στην κατανάλωση καυσίμου στον αυτοκινητόδρομο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda