Toyota bZ4X: Πόσο κοστίζει το 1ο ηλεκτρικό της Toyota στην Ευρώπη
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota bZ4X: Πόσο κοστίζει το 1ο ηλεκτρικό της Toyota στην Ευρώπη

29.782 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2022)

Σε τρεις εκδόσεις κάνει πρεμιέρα το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Toyota στην Ευρώπη, με το bZ4X να αρχίζει την πορεία του από τη Γερμανία σε τιμή από 48.580 ευρώ.

Επιβλητικό και μοντέρνο

Προς το τέλος του 2021 η Toyota προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του bZ4X. Έχοντας φουτουριστική σχεδίαση στο εξωτερικό, μίνιμαλ αισθητική στην καμπίνα και πλήθος τεχνολογιών, το bZ4X εισήγαγε την ιαπωνική μάρκα στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πλέον ξεκίνησε την πορεία τους στις αγορές της Ευρώπης, με την αρχή να γίνεται από τη Γερμανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην Ελλάδα στα τέλη του 2022

Φυσικά ένας από τους προορισμούς του νέου ηλεκτρικού crossover θα είναι και η Ελλάδα, στην οποία υπολογίζεται να βρίσκεται στα τέλη του 2022, ωστόσο εμείς είχαμε την πρώτη επαφή μαζί του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για τις τιμές του στη χώρα μας, όμως η Toyota Ελλάς είθισται να καταφέρνει εξαιρετικά χαμηλές τιμές για την εγχώρια αγορά σε όλα τα μοντέλα της, ενώ υπάρχει πάντα και η κρατική επιδότηση 8.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά, που με τη σειρά της βοηθά στην αγορά αυτοκινήτου χωρίς ρύπους. Μέχρι λοιπόν να ανακοινωθούν οι τιμές για την Ελλάδα, ας δούμε τι τιμές με τις οποίες προσφέρεται το μεγέθους RAV4 ηλεκτρικό της Toyota στην Γερμανία, αλλά και τις εξοπλιστικές του εκδόσεις.

Από 48.580 ευρώ στη Γερμανία

Το βασικό μοντέλο ξεκινάει από 48.580 ευρώ και είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και μπαταρία 71,4 kWh. Η αυτονομία που προσφέρει σύμφωνα με την Toyota είναι αρκετή για 513 χιλιόμετρα και έχει κατανάλωση 14,4 kWh/100 χλμ. Μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι τα εξής: ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς LED, προβολείς ομίχλης, το σύστημα Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει σύστημα προ σύγκρουσης και βοηθό ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης, cruise control προσαρμοζόμενο, το σύστημα Toyota Smart Connect Cloud με πλοήγηση,  κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό, εξωτερικούς καθρέφτες ηλεκτρικούς θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους και σύστημα έξυπνων κλειδιών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda