4 φωτογραφίες »

Οι τιμές του αναβαθμισμένου Nissan Micra

17.448 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τις τιμές του αναβαθμισμένου Micra με τον turbo 1.000άρη κινητήρα των 92 ίππων. Νέα προσθήκη η έκδοση N-Sport. Δείτε σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται και πόσο κοστίζει.


Το Nissan Micra συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά έχοντας στην φαρέτρα του τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,0 λτ. της ιαπωνικής φίρμας που μετά από ένα ραφινάρισμα αποδίδει 92 ίππους, ήτοι 8 λιγότερους από πριν, αλλά διαχειρίζεται καλύτερα τη ροπή καθώς τα 160 Nm προσφέρονται από τις 2.000-3.750 σ.α.λ. ενώ παράλληλα παρουσιάζει και βελτιωμένη κατανάλωσης καυσίμου που σύμφωνα με το νεότερο πρότυπο μετρήσεων WLTP ορίζεται στα 5,4 λτ./100 χλμ.. Όσον αφορά στην μετάδοση της κίνησης, υπάρχουν δύο επιλογές που στέλνουν την ισχύ στον εμπρόσθιο άξονα: το μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και το CVT αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Τη νέα χρονιά, το Nissan Micra διατίθεται σε τέσσερις συνολικά εξοπλιστικές εκδόσεις: Energy, Acenta, N-Sport και Techna με την πρωτοτελευταία εξ αυτών να αποτελεί τη νεότερη προσθήκη με σπορτίφ αισθητικές πινελιές. Οι τιμές του ιαπωνικού μικρού ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ στην εισαγωγική έκδοση Energy που διαθέτει 6 αερόσακους, όλα τα απαραίτητα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, αυτόματα φώτα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού. Η Acenta που είναι και η πιο εμπορική έκδοση του μοντέλου έχει στο ενεργητικό της μεταξύ άλλων σύστημα infotainment με οθόνης αφής 7 ιντσών και όλες τις επιλογές διασυνδεσιμότητας, cruise control, air condition, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, 16άρες ζάντες τύπου Flex κ.ά.. και το κόστος της ξεκινά από τις 15.590 ευρώ. Η νέα έκδοση N-Sport τιμάται από 17.390 ευρώ και προσθέτει σπορτίφ πινελιές στο δυναμικής σχεδίασης μικρό της Nissan ενώ έρχεται με στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Nissan Connect με πλοήγηση & κάμερα οπισθοπορίας, δερμάτινο τιμόνι και ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός με επένδυση Alcantara κ.ά.. Τέλος, η κορυφαία Techna διαθέτει ηχοσύστημα της Bose, καθώς και την πιο πλούσια σουίτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης Nissan Safety Shield με τις τιμές να ξεκινούν από 18.290 ευρώ.

Παραθέτουμε τον πίνακα με τις τιμές του αναβαθμισμένου Nissan Micra 1,0T των 92 ίππων στην Ελλάδα:
 
Έκδοση εξοπλισμού Τιμή σε ευρώ
Nissan Micra Energy 14.990
Nissan Micra Energy CVT 16.190
Nissan Micra Acenta 15.590
Nissan Micra Acenta CVT  16.790
Nissan Micra N-Sport 17.390
Nissan Micra N-Sport CVT 18.590
Nissan Micra Techna 18.290
Nissan Micra Techna CVT 19.490

PEIRAIOS LEASING
moto