Οι τιμές του νέου Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα

12.893 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2019)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford παρουσίασε τις τιμές του νέου Ranger Raptor, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη της παραγγελιοληψίας στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει η κορυφαία έκδοση του Pick-Up της μάρκας.

Με τα πρώτα Ford Ranger Raptor να αναμένονται στη χώρα μας το καλοκαίρι, η Ford Motor Ελλάς ανακοινώνει σήμερα την τιμή διάθεσης στην Ελλάδα του κορυφαίου Pick-Up μοντέλου της και τη δυνατότητα παραγγελίας του. Το σκληροτράχηλο Ford Ranger Raptor, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Ford Performance, είναι από σήμερα κιόλας διαθέσιμο για παραγγελία στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων Ford με τιμή που ξεκινά από τις 55.802 ευρώ με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που συνοδεύεται από κορυφαία στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.
 

Σε μηχανικό επίπεδο, το νέο Ford Ranger Raptor διατίθεται με τον EcoΒlue κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2,0 λτ. που αποδίδει 213 άλογα και 500 Nm ροπής, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων.

Τέλος, όσον αφορά στον εξοπλισμό με τον οποίο εφοδιάζεται το Ranger Raptor μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: προβολείς xenon και προβολείς ομίχλης LED, 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά All-Terrain, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμό, ηλεκτρικά θερμαινόμενους, ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και λογότυπα Raptor στην πλάτη, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, infotainment Ford SYNC 3 με σύστημα ακύρωσης θορύβου  USB οθόνη αφής 8 ιντσών και 6 ηχεία, navigation, εμπρός αγωνιστικές αναρτήσεις Ford Performance (FOX), 6 επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης (Terrain Management) κ.α.

ELASTIKA 2024
OPEL