3 φωτογραφίες »

Oι τιμές του νέου SEAT Leon PHEV στην Ελλάδα

6.418 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Το τέταρτης γενιάς νέο SEAT Leon βοηθά τη μάρκα να κινηθεί σε μια νέα κατεύθυνση με την Plug-in υβριδική του έκδοση. Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

Το νέο SEAT Leon PHEV, το πρώτο Plug-in υβριδικό μοντέλο της μάρκας, που αποτελεί βασικό μέρος της ηλεκτρικής προιοντικής επίθεσής της, είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα τόσο στην 5θυρη όσο και στην Sportstourer έκδοσή του.

Η τέταρτη γενιά Leon ενισχύει την αποδοτικότητα της με ένα Plug-in υβριδικό μοντέλο (e-HYBRID) που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων TSI 110kW, με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 85kW, για παραγωγή συνδυαστικής ισχύος 150kW/204PS και 350Nm ροπής.

Χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 13kWh, το SEAT Leon μπορεί να ταξιδέψει αμιγώς ηλεκτρικα έως και 64km (72km σε NEDC), ενώ όταν χρησιμοποιείται και ο βενζινοκινητήρας, το SEAT Leon e-HYBRID μπορεί να φτάσει τα 800 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Οι τιμές του Plug-in υβριδικού Leon στην 5θυρη έκδοση ξεκινούν από 30.990 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Xcellence ενώ στην κορυφαία έκδοση FR Plus, οι τιμές ξεκινούν από 32.290 ευρώ. Όσον αφορά στο wagon, πρώτη επιλογή είναι ξανά το εξοπλιστικό επίπεδο Xcellence με τιμή από 31.990 ευρώ ενώ η κορυφαία FR Plus τιμάται από 32.290 ευρώ. Σημαντικό είναι να τονιστεί πως οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν την έκπτωση των 2.500 ευρώ που προσφέρει η SEAT για το λανσάρισμα της Plug-in υβριδική έκδοσης.

To νέο SEAT Leon e-HYBRID σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στη Βαρκελώνη, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Martorell, ενώ συνοψίζει την πρόθεσή της να προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες και να στραφεί στο μέλλον, σύμφωνα με τις σύγχρονες περιβαλλοντικές αξίες.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto