Οι τιμές του νέου Toyota Aygo X στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του νέου Toyota Aygo X στην Ελλάδα

27.478 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

H Toyota ανακοίνωσε πως το νέο Aygo X προσφέρεται στην Ελλάδα σε 7 εκδόσεις εξοπλισμού με τις τιμές να ξεκινούν από τις 13.920 ευρώ. Μόνη επιλογή ο 1.000άρης των 72 ίππων σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Από 13.920 ευρώ το νέο Toyota Aygo X σην Ελλάδα

H νέα τρίτη γενιά του Toyota Aygo ήρθε για να δώσει συνέχεια στην παρουσία της μάρκας στην κατηγορία των μίνι μοντέλων. Το Αygo X, όπως ονομάζεται πλέον, απέκτησε «περιπετειώδη» χαρακτήρα και crossover εμφάνιση, μεγαλώνοντας παράλληλα το εκτόπισμά του προς κάθε κατεύθυνση, διατηρώντας ωστόσο κάτω από το καπό του το ίδιο μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σαφώς μεγαλύτερο σε μέγεθος από το προηγούμενο Aygo

Το μίνι crossover έχει μήκος 3.700 χλστ. αριθμός μεγαλύτερος κατά 23,5 πόντους από το προηγούμενο Aygo. Πέραν αυτού, μεγαλύτερο είναι και το μεταξόνιο του νέου Aygo X κατά 9 εκατοστά, αγγίζοντας τα 2.430 χλστ., ενώ όσον αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία, το πλάτος είναι 1.740 χλστ. (+125 χλστ.), το ύψος 1.510 χλστ. (+50 χλστ.) και το βάρος του, χωρίς οδηγό, μετράται στα 940 κιλά. Πέραν των διαστάσεων διαφορές υπάρχουν και στο ντιζάιν. Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από την ενιαία κλειστή μάσκα, την ώρα που η γρίλια είναι τοποθετημένη πιο χαμηλά. Από κει και πέρα οι νέοι LED προβολείς με σχήμα μπούμεραγνκ και τα πλαστικά προστατατευτικά στους θόλους κάνουν το Aygo X να αποπνέει δυναμισμό σε σχέση με το πιο ήπιο σε εμφάνιση μοντέλο της 2ης γενιάς.

Περισσότεροι χώροι για τους επιβάτες, προσφέρει πορτ-μπαγκάζ 231 λίτρων

Οι μεγαλύτερες διαστάσεις του Aygo Χ ευνόησαν και την καμπίνα, αφού πλέον οι διαθέσιμοι χώροι για επιβάτες και μπαγκάζια είναι μεγαλύτεροι. Τα μπροστινά καθίσματα έχουν μεγαλύτερο κενό μεταξύ τους 20 χλστ., αυξάνοντας το χώρο για τους ώμους κατά 45 χλστ. ενώ ο οδηγός κάθεται 5,5 πόντους ψηλότερα, με την Toyota να υπόσχεται καλύτερη περιφερειακή ορατότητα. Ρόλο σε αυτή παίζει και η κεκλιμένη κατά 10% περισσότερο μπροστινή κολόνα, καθώς επίσης και η αύξηση της απόστασης του Aygo X από το έδαφος κατά 11 χλστ. (131 χλστ. πλέον). Όσον αφορά στο διαμέρισμα του χώρου αποσκευών, αυτό έχει αυξηθεί σε μήκος κατά 125 χλστ. και χωρά πλέον 231 λίτρα, ήτοι πάνω από 60 λίτρα περισσότερα από πριν (έως 829 λτ. με ριγμένα καθίσματα). Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto