Με επιτυχία στέφθηκε η δωρεά νεφρού που έκανε ο Ιαβέρης, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός του.

Όλα καλά στη δωρεά νεφρού του Ιαβέρη

2.087 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Με επιτυχία στέφθηκε η δωρεά νεφρού που έκανε ο Ιαβέρης, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός του.

Πριν από περίπου 2,5 μήνες είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο γνωστός Έλληνας οδηγός αγώνων, Ιαβέρης θα έδινε τον ένα του νεφρό στο γιό του, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
 
Πλέον ο κατά κόσμον γνωστός, Τάσος Μαρκουίζος, ολοκλήρωσε την επέμβαση και όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επέμβασης, όλα πήγαν καλά, τόσο για εκείνον, όσο και για τον γιό του, Κωνσταντίνο.
Μιλώντας στο News 24/7 ο Ιαβέρης συγκίνησε για μία ακόμα φορά τονίζοντας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει γονιός, που δεν θα έδινε το νεφρό του στο παιδί του. Από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα οικογενειακό, ένας γονιός να κάνει ό,τι μπορεί, για να επανέλθει το παιδί του στην κανονικότητα.
 
Η έννοια της οικογένειας είναι αναντικατάστατο συναίσθημα. Κάθε οικογένεια πρέπει να συζητά την πιθανότητα ότι σε κάποιον μπορεί να συμβεί κάτι. Πρέπει να υπάρχει ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα και η ίδια η ευαισθητοποίηση πρέπει να υπάρχει και για τα χειρότερα, όταν δηλαδή σκοτώνονται νέα παιδιά στους δρόμους».
 
Τέλος για ακόμα μία φορά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα τροχαία δυστυχήματα, τα οποία χαρακτηρίζει ως μία μορφή γενοκτονίας, καθώς νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο πριν προλάβουν να κάνουν τα δικά τους παιδιά. 

Hyundai
NISSAN