3 φωτογραφίες »

Το Hyundai Kona Electric στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το Kona Electric, το νέο ηλεκτρικό B-SUV της Hyundai.

Το Hyundai Kona Electric αποτελεί ένα από τα πλέον καυτά ηλεκτρικά μοντέλα του σήμερα. Άρτι αφιχθέν στην χώρα μας, το ηλεκτρικό B-SUV συνδυάζει compact διαστάσεις, μοντέρνα σχεδίαση και περιπετειώδη χαρακτήρα, με μηδενικούς ρύπους και μεγάλη πραγματική αυτονομία.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις μπαταρίας, 39 KWh με 136 ίππους και 64 KWh με 204 ίππους, το νέο ηλεκτρικό Kona προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και κορυφαία αυτονομία 305 και 450 χιλιομέτρων αντίστοιχα, η οποία μπορεί να αγγίξει τα 619 χλμ. αποκλειστικά εντός πόλης.  Η έξυπνη τοποθέτηση της μπαταρίας στο πάτωμα, δεν επηρεάζει την ευρυχωρία της ιδιαίτερα high-tech καμπίνας, με την μεγάλη οθόνη αφής (έως 10,25 ίντσες) να λειτουργεί και ως «κέντρο ελέγχου» του ηλεκτρικού συστήματος και παράλληλα προσφέρει ευχάριστη οδική συμπεριφορά, που συνδυάζεται με ιδιαίτερα «καυτές» επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,9 δλ.). Το παρόν δίνουν και εδώ όλα τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μέσω του πακέτου Hyundai SmartSense, με στόχο να παρέχουν ασφαλή και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, μαζί με την αθόρυβη λειτουργεία του ηλεκτροκινητήρα.

Στη χώρα μας τα μοντέλα της Κορεάτικης φίρμας διατίθενται από την Hyundai Ελλάς που έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά από το 1990. Μάλιστα από τα πρώτα κιόλας χρόνια ξεχώρισε στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών, κατακτώντας 2 φορές την πρώτη θέση των πωλήσεων και μία τη δεύτερη θέση, ενώ σταθερός στόχος της εταιρείας παραμένει η ικανοποίηση των κατόχων.
 
Η Hyundai συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από τα νεότερα i10, i20 και Tucson, μέχρι τα εξαιρετικά Kona, i30 και το επίσης άρτι αφιχθέν στη χώρα μας ηλεκτρικό Kona Electric.

Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Hyundai και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Hyundai Kona

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

Toyota
moto