Μπορεί το Toyota Century να είναι ένα άγνωστο σε εμάς μοντέλο, αλλά μόλις απέκτησε την τρίτη του γενιά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο.

Η σεντάν ναυαρχίδα παραμένει αποκλειστικά ιαπωνικής «κατανάλωσης», ενώ μεγάλωσε λίγο σε διαστάσεις, φτάνοντας πλέον στα 5.335 χλστ. μήκους. Το πλάτος είναι 1.930 χλστ., το ύψος 1.505 χλστ. και το μεταξόνιο 3.090 χλστ.

Πίσω υπάρχουν δύο πολυθρόνες που ρυθμίζονται μέσω ενός μεγάλου LCD πάνελ, το οποίο βρίσκεται στο υποβραχιόνιο. Μέσω αυτής της οθόνης ελέγχονται ο κλιματισμός και το ηχοσύστημα, το οποίο διαθέτει 20 ηχεία.

Μη σας μπερδεύει το κλασικό, σχεδόν ντεμοντέ, ύφος του αυτοκινήτου, καθώς το νέο Toyota Century διαθέτει ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά έχει να επιδείξει η ιαπωνική φίρμα.

«Old School» λιμουζίνα της Toyota

2.566 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Μη σας μπερδεύει το σχεδόν αναχρονιστικό σχήμα του Toyota Century, καθώς πρόκειται για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στην ιαπωνική αγορά, η οποία διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η φίρμα.

Μπορεί το Toyota Century να είναι ένα άγνωστο σε εμάς μοντέλο, αλλά μόλις απέκτησε την τρίτη του γενιά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο.
 
Η σεντάν ναυαρχίδα παραμένει αποκλειστικά ιαπωνικής «κατανάλωσης», ενώ μεγάλωσε λίγο σε διαστάσεις, φτάνοντας πλέον στα 5.335 χλστ. μήκους. Το πλάτος ανέρχεται σε 1.930 χλστ., το ύψος σε 1.505 χλστ. και το μεταξόνιο εκτείνεται στα 3.090 χλστ.
 
Μη σας μπερδεύει το κλασικό, σχεδόν ντεμοντέ, ύφος του αυτοκινήτου, καθώς το νέο Toyota Century διαθέτει ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά έχει να επιδείξει η ιαπωνική φίρμα. Ο κατάλογος του εξοπλισμού είναι μακρύς και σε αυτόν ξεχωρίζουμε τα προσαρμοζόμενα φώτα LED και το επικουρικό σύστημα ασφάλειας Safety Sense P.
   
Σημαντικά βελτιωμένη είναι η ευρυχωρία του εσωτερικού, στο πίσω τμήμα του οποίου υπάρχουν δύο πολυθρόνες που ρυθμίζονται μέσω ενός μεγάλου LCD πάνελ, το οποίο βρίσκεται στο υποβραχιόνιο. Μέσω αυτής της οθόνης ελέγχονται ο κλιματισμός και το ηχοσύστημα, το οποίο διαθέτει 20 ηχεία.
 
Οι πίσω «πασάδες» έχουν φως ανάγνωσης, τραπεζάκια και φυσικά σύστημα ψυχαγωγίας. Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνουν δερμάτινες ή μάλλινες επενδύσεις. Κάτω από το καπό του Toyota Century βρίσκεται ο 5λιτρος V8 κινητήρας, ο οποίος όμως δέχθηκε υβριδική «βοήθεια». Η εταιρεία δεν ανακοινώνει προς το παρόν τις τεχνικές λεπτομέρειες του συστήματος.
 

Mercedes
moto