5 φωτογραφίες »

«Όνειρο» το CUPRA Formentor της ABT Sportsline

7.658 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2021)

Zηλευτή εμφάνιση και εκρηκτικές επιδόσεις έχει το CUPRA Formentor της ABT Sportsline και εύκολα μπορεί να πει κανείς πως αποτελεί όνειρο για τους φίλους της φίρμας.


Πάνω στο νέο CUPRA Formentor έστρεψε αυτή την φορά την προσοχή της η ABT Sportsline, αποφασίζοντας να βελτιώσει τόσο την εμφάνιση του αυτοκινήτου όσο και την ιπποδύναμή του.

Μέσω ενός νέου εγκεφάλου, το 2λιτρο turbo μοτέρ, που αποδίδει σε εργοστασιακή μορφή 310 άλογα, είναι ικανό να βγάλει πλέον στον στρόφαλο 370 ίππους, με την ABT να ανακοινώνει πως το 0-100χλμ./ώρα γίνεται τώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα αντί για 4,9 δευτερόλεπτα που ήταν πριν. Η ABT ισχυρίζεται πως το Formentor αυτό είναι πλέον τόσο γρήγορο όσο μια Porsche 718 Boxster GTS.
 

Oι τιμές του CUPRA Formentor στην Ελλάδα


H ABT προσφέρει επίσης προαιρετικά ένα νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις ματ απολήξεις που μπορεί να κάνει την εμπειρία οδήγησης του αυτοκινήτου ακόμη πιο απολαυστική, νέο σύστημα ανάρτησης που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά και νέες ζάντες 19 ή 20 ιντσών από την γκάμα του βελτιωτικού οίκου.

Ο τιμοκατάλογος των παραπάνω βελτιώσεων είτε μεμονωμένα είτε ως πακέτο δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως έγινε γνωστό πως μόνο η βελτίωση στα 370 άλογα κοστίζει 650 ευρώ.

Το επόμενο πακέτο που θα προσφέρει η ABT για το μοντέλο της CUPRA, θα είναι το Leon που πριν από λίγες μέρες έφτασε στην Ελλάδα με τιμές από 38.990 ευρώ.
 

Mercedes
moto