Οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες είναι άμεσα συγκεντρωμένες σε εύχρηστες ψηφιακές πλατφόρμες που βρίσκουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαδικτυακή υποστήριξη Vs ασφαλιστής

12.242 Επισκέψεις στο άρθρο

Απόλυτη διαφάνεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η αξιοπιστία και οι σχέσεις εμπιστοσύνης «χτίζονται» με κόπο και ιδρώτα, έχοντας απαραίτητο συστατικό την διαφάνεια και τις «καθαρές» συναλλαγές. Στην περίπτωση της διαδικτυακής ασφάλισης του αυτοκινήτου είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αναλυτικά και με λεπτομέρεια ακόμα και τα... μικρά γράμματα. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ενημερώνεστε με e-mail και SMS, με την ανανέωση του συμβολαίου να γίνεται αυτόματα, αφότου προηγουμένως έχετε ενημερωθεί  20 ημέρες πριν την λήξη της τρέχουσας συμφωνίας. Διαφάνεια υπάρχει και στον έλεγχο των τιμών, καθώς βλέπετε μόνοι σας τις τιμές από όλες τις εταιρείες.
 
Διαδικτυακή υποστήριξη και εξατομίκευση Vs διαπροσωπική επαφή και συμβουλές
Ίσως η μοναδική παράμετρος που μπορεί να έχει κανείς αμφιβολίες, ωστόσο τα συν της μίας πλευράς δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Πρώτα από όλα μιλάμε για την απόλυτη επιλογή εξατομίκευσης της εξυπηρέτησης. Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και τις επιθυμητές καλύψεις, χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Από την άλλη βέβαια, ο ασφαλιστικός σύμβουλος γνωρίζει καλύτερα τα προϊόντα της αγοράς και μιλάει απευθείας μαζί σου.
 
Παρομοίως, όσον αφορά την εξυπηρέτηση, οι γραμμές υποστήριξης και άμεσης βοήθειας εκείνων που επιλέγουν την διαδρομή της διαδικτυακής ασφάλισης βελτιώνονται διαρκώς. Διαθέσιμες 24/7 δίνουν λύσεις σε όλα τα επίπεδα για κάθε ζημιά και πρόβλημα, είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω chat. Προφανώς η απουσία διαπροσωπικών απευθείας επαφών με τον ασφαλιστή και οι συμβουλές που δίνει δεν μπορούν να αναπληρωθούν εύκολα, όμως εφόσον η «δουλειά» γίνεται σωστά και χωρίς καθυστερήσεις το ρητό «ούτε γάτα, ούτε ζημιά» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.

Προηγούμενη

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
fiat