Το εσωτερικό του Opel Combo Life είναι διαθέσιμο σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη.

To εσωτερικό του Opel Combo Life, είναι αρκετά ευρύχωρο, ακόμα και για 5 επιβάτες.

Ο χώρος αποσκευών στην πενταθέσια διάταξη αγγίζει τα 597 λτ. και με αναδίπλωση των καθισμάτων, αγγίζει τα 2.126 λτ. Αντίστοιχα στην 7θέσια διάταξη, τα νούμερα ανέρχονται σε 850 λτ. και 2.693 λτ..

Πολλές οι θήκες για μικροαντικείμενα σε κάθε σημείο της καμπίνας.

Ευρύχωρο, πρακτικό και με πολλές λύσεις

8.507 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2018)

Περνώντας στο εσωτερικό του νέου μοντέλου της Opel, κυριαρχούν οι καθαρές γραμμές, ενώ παρατηρώντας το θα διαπιστώσουμε πως οι σχεδιαστές του έχουν μεριμνήσει για την εργονομία του οδηγού. Όλα τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα σε άμεσα προσβάσιμα σημεία, ενώ η κεντρική κονσόλα χωρισμένη σε τρία οριζόντια επίπεδα, εκ των οποίων το πρώτο αφορά στο σύστημα infotainment, το δεύτερο στο μενού θέρμανσης, ενώ το τρίτο τέλος, είναι ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Βέβαια κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νέου Combo Life είναι οι μεγάλοι χώροι και η εξαιρετική πρακτικότητά του. Τα τρία πίσω καθίσματα εξοπλίζονται με βάσεις Isofix με την πανοραμική οροφή να συμπληρώνει τέλεια το φρέσκο σύνολο, ενώ ο χώρος για τους επιβάτες είναι πραγματικά μεγάλος.

Από εκεί και πέρα, ο χώρος αποσκευών στην πενταθέσια αγγίζει τα 597 λτ. και με αναδίπλωση των καθισμάτων, αγγίζει τα 2.126 λτ. διαθέσιμα προς φόρτωμα. Αντίστοιχα στην 7θέσια διάταξη, τα νούμερα ανέρχονται σε 850 λτ. και 2.693 λτ.. Επιπλέον θα βρείτε θέσεις για μικροαντικείμενα όπου και αν κοιτάξετε. Ακόμα και πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών.
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO