Οι κινητήρες θα τηρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP που θα ισχύουν για όλες τις νέες ταξινομήσεις οχημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2019.

    Με σύγχρονους κινητήρες και γεμάτο τεχνολογίες

    8.506 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2018)

    Στον εσωτερικό διάκοσμο προσφέρεται πλήθος νέου εξοπλισμού, που περιλαμβάνει οθόνη αφής για το infotainment 8 ιντσών που μπορεί να συνδεθεί με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, θύρες USB, ασύρματη φόρτιση του κινητού, δερμάτινο θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, Head Up Display, καθώς κάμερα 180 μοιρών κ.α.

    Ακόμα, υπάρχει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, έξυπνη προσαρμογή ταχύτητας, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος κ.α

    Όσον αφορά στους κινητήρες, μας έγινε γνωστό ότι θα προσφέρεται με έναν 1.500αρη κινητήρα diesel σε τρεις εκδόσεις 75, 100 και 130 ίππων αλλά και έναν 1.200άρη στην βενζίνη σε δύο εκδόσεις 110 και 130 ίππων. Όλες οι παραπάνω επιλογές θα τηρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP που θα ισχύουν για όλες τις νέες ταξινομήσεις οχημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2019 και θα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων και για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, αυτόματο 8 σχέσεων.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    MIKRA VANS LEASING
    VW CRAFTER LEASEPRO