• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Mokka X είναι αρκετά σύγχρονο σε διάκοσμο και πολύ καλό ποιοτικά στο εσωτερικό του.

Η καμπίνα του Captur είναι από τις πιο μοντέρνες της κατηγορίας, ενώ στην έκδοση Dynamic προβάλλει και έντονα high-tech χαρακτήρα.

Εντονα νεανικός και σύγχρονος είναι ο διάκοσμος στο εσωτερικό του Arona, με τα σκληρά πλαστικά να πείθουν και με την ποιότητά τους.

Το Renault Captur είναι το μοναδικό με πολυχρηστικά στοιχεία, όπως το συρόμενο πίσω κάθισμα που διαθέτει αλλά και αρκετές θήκες.

Εσωτερικό: Πιο νεανικά Captur & Arona, πιο ποιοτικό Mokka X

112.816 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2018
 

Η εικόνα στο εσωτερικό του Mokka X είναι σύγχρονη και ιδιαίτερα όμορφη, ενώ ποιοτικά  ξεχωρίζει  όχι μόνο αναμεσα στα τρία μοντέλα του συγκριτικού αλλά και γενικότερα για τα δεδομένα της κατηγορίας.Τα μαλακά υλικά έχουν άριστη συναρμογή και πολύ καλό φινίρισμα, ενώ σε αισθητικό αλλά και εργονομικό επίπεδο, η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος IntelliLink εντυπωσιάζει. Η θέση οδήγησης είναι ψηλά τοποθετημένη αλλά προσφέρει μέτρια ορατότητα προς τα πίσω λόγω του μικρού παρμπρίζ.  Αντίστοιχα σύγχρονος είναι και ο διάκοσμος της έκδοσης Style του SEAT Arona όπου και εδώ ξεχωρίζει η 8 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Τα σκληρά πλαστικά έχουν πολύ καλή συναρμογή, ενώ τόσο το φινίρισμα όσο και η εργονομία ικανοποιούν. Δυνατό σημείο του Arona πάντως στο εσωτερικό του και συγκριτικά με τα άλλα δύο μοντέλα, είναι η εξαιρετική θέση οδήγησης. Περνώντας στην καμπίνα του μικρού γαλλικού crossover της Renault, o διάκοσμος είναι ιδιαίτερα μοντέρνος για τα δεδομένα της κατηγορίας παρουσιάζοντας έτσι το πιο ευχάριστο στη συμβίωση μοντέλο ειδικά στην έκδοση Dynamic που διατίθεται αποκλειστικά με αυτό τον κινητήρα. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή και τα υλικά έχουν στιβαρή συναρμογή, ενώ όπως και στα υπόλοιπα η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment R-Link κερδίζει τις εντυπώσεις και προσδίδει τον απαραίτητο high-tech χαρακτήρα στην καμπίνα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια