2 φωτογραφίες »

Οροφή «Multitone» τριών χρωμάτων φέρνει η ΜΙΝΙ

2.159 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2021)

Η MINI δημιούργησε μια νέα οροφή που αποτελείται από τρία διαφορετικά χρώματα για να κάνει ακόμη πιο μοναδικά τα μοντέλα της.

Οροφή «Multitone» που περιέχει τρία διαφορετικά χρώματα προσφέρει πλέον ως προαιρετική επιλογή στις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις των ΜINI Cooper και MINI Cooper Clubman για όσους θέλουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην εμφάνιση των αυτοκινήτων τους.


Κάθε «Multitone» οροφή δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Κάθε «Multitone» οροφή δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τέτοιου είδους μοναδικές οροφές ήταν διαθέσιμες και στο αρχικό MINI αλλά η «Μultitone» πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω καθώς μέσω μιας ειδικής διαδικασίας βαφής. Στο μπροστινό μέρος της οροφής το χρώμα της είναι San Marino Blue, μετά γίνεται Pearly Aqua και στο τέλος βλέπουμε πως γίνεται Jet Black. To αποτέλεσμα είναι όμορφο, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλλουν πόσοι θα είναι σε θέση να θαυμάσουν την οροφή του οχήματος.

Για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, η MINI ξεκινά τη βαφή της οροφής από το πιο ανοιχτό χρώμα, το Pearly Aqua και μετά τοποθετούνται τα υπόλοιπα δύο χρώματα. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη αλλά, λόγω της πολυπλοκότητάς της, η οροφή κάθε αυτοκινήτου δεν είναι ίδια με καμία άλλη. Οι αγοραστές μπορούν να συνδυάσουν την οροφή με οποιοδήποτε χρώμα για το αμάξωμα επιθυμούν, εκτός του Chili Red και του British Racing Green για το MINI και του Indian Summer Red για το Clubman.

Το Μultitone εφέ μπορεί να συνδυαστεί με την πανοραμική οροφή ενώ πάνω στο αυτοκίνητο μπορούν να μπουν και ράγες.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center