3 φωτογραφίες »

Το νέο εξωτερικό πακέτο είναι δημιούργημα της ιαπωνικής βελτιωτικής εταιρείας Albermo.

Πακέτο κάνει το Toyota RAV4… Urus

3.006 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Ένα νέο bodykit αναφέρεται στους κατόχους του Toyota RAV4 και υπόσχεται σε όσους το εφαρμόσουν να μετατρέψει το αυτοκίνητό τους σε Lamborghini Urus, τουλάχιστον εξωτερικά.

Το νέο εξωτερικό πακέτο είναι δημιούργημα της ιαπωνικής βελτιωτικής εταιρείας Albermo και ονομάζεται XR51. Φυσικά όπως προαναφέραμε, οι δημιουργοί του έχουν αντλήσει έμπνευση από το τελευταίο SUV της Lamborghini, την Urus. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία υπάρχει η δυνατότητα όσοι επιθυμούν να αγοράσουν μεμονωμένα κομμάτια και όχι ολόκληρο το πακέτο.
 
Για παράδειγμα ο μπροστινός ογκώδης προφυλακτήρας κοστίζει περίπου 1.200 ευρώ (138.000 γεν) και φυσικά είναι σχεδιασμένος να μοιάζει με την SUV της Lamborghini. Από τις εικόνες βλέπουμε πως η Albermo έχει φροντίσει να καλυφθεί και το λογότυπο της Toyota, ενώ παρόμοιες διαστάσεις έχουν και οι αεραγωγοί. Στο κάτω μέρος έχουν επίσης τοποθετηθεί επίσης LED φώτα ημέρας.
 
Για το πίσω μέρος η βελτιωτική εταιρεία προσφέρει ως επιλογές μία αεροτομή που ενσωματώνεται στην αεροτομή αλλά και μία αναθεωρημένη ποδιά. Τα δύο τελευταία μπορούν να παραγγελθούν μαζί για περίπου 730 ευρώ (78.000 γεν) και μπορούν να συνδυαστούν με μαρσπιέ για τις δύο πλευρές, με πρόσθετο κόστος περίπου 150 ευρώ.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως όσοι θέλουν να αγοράσουν το κιτ ολόκληρο θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 240.000 γεν δηλαδή περίπου 2.075 ευρώ.
 
  

Toyota
moto