3 φωτογραφίες »

Toyota Corolla

Αγόρασε online όποιο μοντέλο της Toyota θέλεις

8.038 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Η Toyota πρωτοπορεί και προσφέρει μια νέα υπηρεσία μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να επιλέξει, να εξατομικεύσει και στην συνέχεια να παραγγείλει το μοντέλο που επιθυμεί, από τον καναπέ του σπιτιού του.


Mια νέα υπηρεσία λανσάρει η Τοyota στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να παραγγείλει το αυτοκίνητο των ονείρων του διαδικτυακά χωρίς καμιά φυσική επαφή, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από 5 απλά βήματα:
  1. Eπιλέγετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και το διαμορφώνετε έτσι όπως εσείς θέλετε.
  2. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, δηλώνετε το ποσό που θέλετε να καταβάλετε σαν προκαταβολή (ποσό κράτησης) και επιλέγετε τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota με τον οποίο επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
  3. Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία της κράτησής σας και αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις της online κράτησης.
  4. Ολοκληρώνετε την πληρωμή της προκαταβολής.
  5. Ολοκληρώνετε την κράτηση και, εάν το επιθυμείτε ρίχνετε μια ματιά σε όλα τα στοιχεία εκείνη την στιγμή ή αργότερα στο email που έχετε δώσει.
Στην συνέχεια, ο εξουσιοδοτημένος έμπορος που επιλέξατε θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας κατευθύνει για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του αυτοκινήτου. Η πληρωμή γίνεται online με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μόλις το αυτοκίνητο είναι έτοιμο προς παράδοση, ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Toyota θα σας ενημερώσει για την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ευελιξία αφού μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία όποτε θέλετε αλλά προσφέρει επίσης την δυνατότητα πλήρης επιστροφής χρημάτων αν αλλάξετε γνώμη εντός 30 ημερών, είναι αρκετά εύχρηστη, ενώ τέλος, η Toyota διαβεβαιώνει τον ενδιαφερόμενο πως μια έμπειρη ομάδα είναι πάντα έτοιμη να τον βοηθήσει και να του λύσει οποιαδήποτε απορία.

ELASTIKA 2024
moto