ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραμένουν εγκλωβισμένα 1.200 οχήματα στην Αττική Οδό!

Παραμένουν εγκλωβισμένα 1.200 οχήματα στην Αττική Οδό!

4.799 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Εγκλωβισμένοι παραμένουν μέχρι και τώρα οδηγοί στην Αττική Οδό, την ώρα που η προσπάθεια του στρατού, της αστυνομίας και των υπόλοιπων δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό τους συνεχίζονται.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Ασύλληπτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Ξημέρωσε η 25η Ιανουαρίου, ωστόσο το μπάχαλο που έχει υπάρξει από χθες το πρωί στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» συνεχίζεται. Από αργά χθες (24/1) το απόγευμα έχει ξεκινήσει η επιχείρηση του στρατού, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών, ωστόσο ακόμα και τώρα υπάρχουν οδηγοί που πλησιάζουν τις 24 ώρες κλεισμένοι στα οχήματά τους μέσα σε πολικές θερμοκρασίες, τις περισσότερες από αυτές μάλιστα χωρίς τροφή και νερό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παραμένουν εγκλωβισμένα 1.200 οχήματα

Μιλώντας για την πορεία της επιχείρησης που έχει στηθεί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος είπε στην ΕΡΤ πως απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα ενώ παραμένουν εγκλωβισμένα ακόμη περίπου 1.200! Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας προσέγγισαν περπατώντας τους εγκλωβισμένους οδηγούς και τους πρόσφεραν κουβέρτες, ενώ κάποιοι από τους απεγκλωβισμένους, περίπου 400 άνθρωποι, βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο αεροδρόμιο και σε ένα ξενοδοχείο πάνω στην Αττική Οδό.

Λεωφορεία-Τρόλεϊ

Από κει και πέρα η κακοκαιρία έχει επηρεάσει όπως είναι φυσικό και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία είναι βέβαιο πως θα κινηθούν με προβλήματα. Σε ότι αφορά τα Λεωφορεία-Τρόλεϊ από νωρίς το πρωί παραμένουν καθηλωμένα αναμένοντας τους έλεγχους από εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALFA ROMEO