• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η είδηση αυτή έρχεται από το Coconut Creek της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Παρέλασαν Subaru για 19χρονο καρκινοπαθή (+vid)

1.477 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2020

Σε μία ακόμα πολύ συγκινητική και άκρως ανθρώπινη κίνηση προέβη το Make-A-Wish που στάθηκε δίπλα σε ένα 19χρονο λάτρη της Subaru, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση αυτή έρχεται από το Coconut Creek της Φλόριντα στις ΗΠΑ, εκεί όπου ο 19χρονος Ντάνιελ δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο του αίματος. Ο 19χρονος πριν από ένα χρόνο είχε την επιθυμία να επισκεφθεί το εργοστάσιο της Subaru στην Ιαπωνία, αλλά λόγω των χημειοθεραπειών ήταν πολύ αδύναμος για να κάνει αυτό το ταξίδι. Μόλις ανέρρωσε τότε ήρθαν οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού και αυτό δε συνέβη.
 
Έτσι ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish που ενημερώθηκε για το θέμα, ανέλαβε δράση και με τη βοήθεια της Subaru Αμερικής, της Subaru του Coconut Creek και το North Broward Subaru Club συγκεντρώθηκαν και αφού ήρθαν σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς παρέλασαν μπροστά από το σπίτι του.
 
Και δεν ήταν λίγοι. Πάνω από 100 οχήματα συμμετείχαν σε αυτή την παρέλαση, ενώ μεταξύ των μοντέλων υπήρχε και το Impreza WRX STI του 2004, το οποίο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ντάνιελ.
 
Δείτε το βίντεο
 

Tags: SUBARU