Παρουσίαση: Ανανεωμένο Skoda Scala (2023)
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσίαση: Ανανεωμένο Skoda Scala (2023)

Ανανέωση για το Skoda Scala: Νέο ντιζάιν α λα Vision RS & πιο high-tech

21.520 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2023)

Το ανανεωμένο Skoda Scala παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με το Kamiq. Νέο πρόσωπο, τεχνολογικά εξελιγμένη καμπίνα και πρωτιές που ανεβάζουν τα επίπεδα πρακτικότητας για το μικρομεσαίο των Τσέχων.

Αισθητικό και τεχνολογικό ρετούς για το Skoda Scala

Η Skoda έκανε παράλληλα παρουσίαση των facelift Scala και Kamiq (δείτε εδώ την παρουσίαση του Skoda Kamiq facelift), με τα δύο μοντέλα να φέρουν πλήθος αλλαγών στο ντιζάιν και στις τεχνολογίες που ανεβάζουν τις μετοχές τους σε πρακτικότητα, θέλοντας να συνεχίσουν την επιτυχημένη εμπορική τους πορεία σε παγκόσμια κλίμακα. Μπορεί το μικρομεσαίο hatcback της τσέχικης φίρμας να μην έχει λάβει αντίστοιχης αναγνώρισης στην ελληνική αγορά, ωστόσο οι 57 χωρές στις οποίες πωλείται έχουν απορροφήσει περί τις 230.000 αυτοκίνητα από το 2019, όταν και ξεκίνησε την καριέρα του.

Όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι, το ανανεωμένο Scala διαθέτει καινούργιο «πρόσωπο», βασισμένο στη σπουδή Skoda Vision RS, το οποίο εκφράζεται μέσα από τους νέους, μικρότερους LED προβολείς (πρώτη φορά προαιρετικά με φώτα TOP LED Matrix), τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τη διαφορετική κυψελοειδή γρίλια χαμηλά και την μικρότερη κεντρική μάσκα, αλλά και τους υψηλότερα τοποθετημένους προβολείς ομίχλης, σε σχέση πάντα με το απερχόμενο μοντέλο. Κοιτώντας το από το πλάι, οι αλλαγές εστιάζονται στις νέες ζάντες από 16 έως 18 ιντσών, με την 17άρα να εφοδιάζεται με μαύρες αεροδυναμικές προσθήκες. Περνώντας στο πίσω μέρος, το τζάμι της πόρτας του χώρου αποσκευών εκτείνεται πλέον χαμηλότερα μέχρι τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ ανάμεσά τους φιλοξενείται ολογράφως η ονομασία «Skoda» με τη νεότερη γραμματοσειρά. Επιπλέον, χαμηλότερα, παρατηρείται μια νέα ποδιά σε ρόλο αεροδυναμικού διαχύτη, καθώς επίσης και το ενσωματωμένο στον νέο προφυλακτήρα φως ομίχλης.


Το τζάμι της πόρτας του χώρου αποσκευών εκτείνεται πλέον χαμηλότερα μέχρι τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ ανάμεσά τους φιλοξενείται ολογράφως η ονομασία «Skoda» με τη νεότερη γραμματοσειρά.

Το τζάμι της πόρτας του χώρου αποσκευών εκτείνεται πλέον χαμηλότερα μέχρι τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ ανάμεσά τους φιλοξενείται ολογράφως η ονομασία «Skoda» με τη νεότερη γραμματοσειρά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
SEAT