Παρουσίαση: Ανανεωμένο Skoda Kamiq (2023)
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσίαση: Ανανεωμένο Skoda Kamiq (2023)

Ανανεωμένο Skoda Kamiq: Φρέσκια εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία

31.550 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2023)

Η Skoda φρεσκάρει το Kamiq, την πρότασή της στα μικρά SUV, καθώς επίσης και το Scala, το μικρομεσαίο hatchback της, προσφέροντας νέα εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία με στάνταρ δύο οθόνες 8 και 8,25 ιντσών και για πρώτη φορά τους προβολείς TOP LED Matrix ως προαιρετική επιλογή.

Φρεσκάρισμα για τα Skoda Kamiq

Ο καιρός της ανανέωσης έφτασε για τα δύο μοντέλα της Skoda, κάτι το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πως θα συνέβαινε την 1η Αυγούστου. Σήμερα, λοιπόν, παρουσιάστηκαν επίσημα τα ανανεωμένα Skoda Kamiq και Skoda Scala, τα οποία έχουν δεχθεί αισθητικές και τεχνολογικές επεμβάσεις προκειμένου να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικά για να συνεχίσουν την πορεία των προκατόχων τους, που έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από 581.000 πωλήσεις συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ θα παρουσιάσουμε το ανανεωμένο Skoda Kamiq, το οποίο μετρά 351.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα, ενώ για το Scala μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αρχικά, σε επίπεδο εμφάνισης, το Kamiq διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με νέους, μεγαλύτερους, εξαγωνικούς προβολείς που συνδυάζονται με πιο λεπτά LED φώτα ημέρας, ενώ η γρίλια που βρίσκεται ανάμεσα έχει λίγο μικρότερο μέγεθος αν και διατηρεί το σχεδιαστικό μοτίβο με τις διαγώνιες ράβδους του pre-facelift να δίνουν τη θέση τους σε λίγο πιο κάθετες γραμμές. Σημειωτέον, πως το Kamiq μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά για πρώτη φορά με TOP LED Matrix προβολείς (σ.σ. στάνταρ στην σπορτίφ έκδοση Monte Carlo). Αλλαγμένος είναι και ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα, σχηματίζοντας ένα «χαμόγελο» αντί της οριζόντιας λογικής του απερχόμενου μοντέλου. Έπειτα, στο πίσω μέρος παρατηρούμε μια νέα υπογραφή στα LED φώτα σχήματος L τα οποία συνδέονται ως φυσική οπτική συνέχεια με τους ανακλαστήρες και το πίσω φως ομίχλης. Επιπλέον, το ανανεωμένο Kamiq εφοδιάζεται με νέας σχεδίασης ζάντες 17 ή 18 ιντσών, μερικές εκ των οποίων διαθέτουν μαύρες αεροδυναμικές προσθήκες. Αξίζει να αναφερθεί πως για την ανάπτυξη της βιωσιμότητας, η Skoda χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα πλαστικά σε ορισμένα μέρη του αμαξώματος, όπως για παράδειγμα στα προστατευτικά των θόλων και στο δοχείο νερού για τους υαλοκαθαριστήρες.


Νέα υπογραφή στα LED φώτα σχήματος «L» τα οποία συνδέονται ως φυσική οπτική συνέχεια με τους ανακλαστήρες και το πίσω φως ομίχλης.

Νέα υπογραφή στα LED φώτα σχήματος «L» τα οποία συνδέονται ως φυσική οπτική συνέχεια με τους ανακλαστήρες και το πίσω φως ομίχλης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
SEAT