Τα 4 νέα Elk Test σε Alfa Romeo Tonale, Honda HRV, Hyundai i20 και Opel Astra εγκαινίασαν τη συνεργασία μας με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 4 νέα Elk Test σε Alfa Romeo Tonale, Honda HRV, Hyundai i20 και Opel Astra εγκαινίασαν τη συνεργασία μας με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy.

Πού θα μάθω να οδηγώ με ασφάλεια;

7.612 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2023)

Τα Elk Test του Auto Τρίτη γίνονται πλέον στον πιστοποιημένο χώρο της Σχολής Ασφαλούς οδήγησης Driving Academy με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια. Έναν χώρο στον οποίο μπορείς να μάθεις να οδηγείς με ασφάλεια και να αντιδράς σωστά σε απαιτητικές (ή και... καθημερινές) συνθήκες οδήγησης.

Παρουσίαση: Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy

To autotriti είναι το μέσο που καθιέρωσε στην Ελλάδα την αποφυγή κινδύνου (Elk Test), την απόλυτη δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας. Κάθε νέο μοντέλο δοκιμάζεται σε οριακή κατάσταση με πλήρες φορτίο (4 επιβάτες + αποσκευές), χωρίς να εξαρτάται η επίδοσή του από την ικανότητα του οδηγού μιας και αυτός αφήνει το γκάζι στην είσοδο της δοκιμασίας και απλά χειρίζεται το τιμόνι στους απότομους ελιγμούς. Όλα εξαρτώνται από το πλαίσιο, την ανάρτηση και το τιμόνι του κάθε μοντέλου που δείχνει πόσο κρατάει και πόσο καλά λειτουργεί το ESP του σε μια οριακή κατάσταση. Όσο περισσότερα χιλιόμετρα δείχνουν τα ηλεκτρονικά όργανα στην είσοδο της δοκιμασίας στην επιτυχημένη προσπάθεια (να μείνει εντός πορείας χωρίς να χτυπήσει τις κορύνες που οριοθετούν τη διαδρομή) τόσο καλύτερο.

Μέχρι σήμερα τα Elk Test του AutoΤρίτη πραγματοποιούνταν σε ελεγχόμενο χώρο που ανήκε στον Δήμο Μαραθώνα, εδώ και ένα χρονικό διάστημα όμως αλλάξαμε μέρος και το νέο, αναβαθμισμένο πεδίο δράσης μας είναι η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy στο Markopoulo Park (Ιππόδρομος Αθηνών). Έτσι οι 4 νέες δοκιμές σε Alfa Romeo Tonale, Honda HRV, Hyundai i20 και Opel Astra εγκαινίασαν τη συνεργασία μας με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy. Mάλιστα επαναμετρήσαμε τα Ford Puma και Nissan Qashqai, που είχαν το ρεκόρ στην κατηγορία τους με 77 χλμ./ώρα, τα οποία σημείωσαν ακριβώς την ίδια επίδοση και στο νέο χώρο.


Υπεύθυνος εκπαίδευσης στο Driving Academy είναι ο εικονιζόμενος Θωμάς Παπαπάσχος, που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το ΒMW Driving Experience, την Drivetech Int, τη VVCR, ενώ είναι και Head instructor στο VW Driving Academy Greece.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης στο Driving Academy είναι ο εικονιζόμενος Θωμάς Παπαπάσχος, που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το ΒMW Driving Experience, την Drivetech Int, τη VVCR, ενώ είναι και Head instructor στο VW Driving Academy Greece.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιστοποιημένος χώρος Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy ιδρύθηκε το 2006 και το 2018 μετ΄ εγκαταστάθηκε στο Markopoulo Park (Ιππόδρομος Αθηνών) σε χώρο 30 στρεμμάτων, ο οποίος σχεδιάστηκε με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ασφάλεια, υποδομές και χώρους για εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες ασκήσεις.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 120 τμ. κλειστών εγκαταστάσεων θεωρητικής εκπαίδευσης, στεγασμένο χώρο 500 τ.μ. προετοιμασίας οχημάτων, παρκινγκ 300 θέσεων και φυσικά εξωτερική εγκατάσταση πρακτικής εκπαίδευσης οδήγησης (driver training) με πολλά διαφορετικά modules (περιοχές εκπαίδευσης), το καθένα ειδικό για εξειδικευμένες ασκήσεις σε στεγνό, αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Για το βρεγμένο οδόστρωμα φροντίζει ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υπερσύγχρονο υπόγειο σύστημα διαβροχής της ασφάλτου, ενσωματωμένο σε αυτήν. Δεν εμποδίζει την κίνηση των οχημάτων, διατηρεί σταθερό ύψος νερού πάνω από τα 3 χλστ., ενώ έχει δυνατότητα απομακρυσμένου ηλεκτρονικού ελέγχου σε 3 ζώνες.

Επίσης, υπάρχουν σύγχρονα συστήματα μέτρησης ταχύτητας, χρόνου και καταγραφής οδήγησης, ώστε οι ασκήσεις, η εκπαίδευση και τα δεδομένα να βασίζονται στην ακρίβεια και την αξιοπιστία. Πλέον η καταγραφή της ταχύτητας εισόδου στα ELK ΤΕST του AutoΤρίτη γίνεται άμεσα ορατή σε ηλεκτρονικό πίνακα που παίρνει στοιχεία από τα σχετικά φωτοκύτταρα.

Μέχρι σήμερα στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 31.000 οδηγοί, ενώ κάθε χρόνο εκπαιδεύονται περίπου 1.800 άτομα. Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Θωμάς Παπαπάσχος, μαζί με τον chief instructor και συνιδιοκτήτη, Νικόλα Παπαπάσχο. O Θωμάς Παπαπάσχος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το ΒMW Driving Experience, την Drivetech Int, τη VVCR, ενώ είναι και head instructor στο VW Driving Academy Greece. Είναι κορυφαίος εκπαιδευτής Drift με πιστοποίηση από τον Kazama και τους Team ORange, καθώς έχει εκπαιδευτεί στην Ιαπωνία, ενώ μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει αρκετές διακρίσεις και ρεκόρ Γκίνες οικονομικής οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Bridgestone-Turanza
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel