• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάτησε Ελλάδα το νέο Peugeot 2008

9.454 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Το ολοκαίνουριο Peugeot 2008 έδωσε το «παρών» στην ελληνική αγορά και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού με τις τιμές να ξεκινούν χαμηλότερα από τις 20 χιλιάδες ευρώ.

PEUGEOT: Νέο Peugeot 208 από 14.150€

Η έλευση του νέου μοντέλου στην ελληνική αγορά συνοδεύτηκε από μία τηλεοπτική καμπάνια 44 δευτερολέπτων, στην οποία αναδεικνύεται η απαράμμιλη αισθητική του νέου γαλλικού SUV, παράλληλα με την τεχνολογική εξέλιξη και πρόοδο της Peugeot, η οποία επαγρυπνά, ώστε να είναι πάντα μπροστά από τις απαιτήσεις της εποχής.

Η καμπάνια τονίζει την «δύναμη της επιλογής», γνωστή ως “Power of Choice” της γαλλικής φίρμας, δηλαδή τη δυνατότητα που δίνει στο κοινό της να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει είτε θερμικούς κινητήρες, είτε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, πάντα με γνώμονα την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και την οικονομία.
 
Καταλήγοντας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, το νέο Peugeot 2008 έχει ήδη αποσπάσει μεγάλο αριθμό παραγγελιών, παρά το γεγονός ότι μόλις λανσαρίστηκε και η πορεία του αναμένεται να είναι άκρως επιτυχημένη, όπως και του προκατόχου του.

Δείτε εδώ τις τιμές του νέου Peugeot 2008 στην Ελλάδα

37 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  2008