6 φωτογραφίες »

Νέα eco εποχή! Υγραέριο & εξοικονόμηση!

11.563 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2021)

Mε eco friendly χαρακτήρα και χρήση που οδηγεί σε τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων για όσους το έχουν ήδη επιλέξει για τις μετακινήσεις τους. Ανήκει στα καύσιμα της «νέας εποχής». To Υγραέριο. Και η εταιρεία... συνώνυμο του δημοφιλούς καυσίμου, η PetroGaz!

Το υγραέριο υπάρχει και διευκολύνει ενεργειακά, διάφορους τομείς της ζωής μας εδώ και δεκαετίες. Τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια και λόγω των γενικότερων συνθηκών στο οικονομικό περιβάλλον μας, κέρδισε σημαντικά μερίδια προτίμησης ως καύσιμο για τις μετακινήσεις μας, προβάλλοντας ως βασικά του πλεονεκτήματα την ασφαλή εγκατάσταση-χρήση, την εξοικονόμηση  και την φιλικότητα στο περιβάλλον (χωρίς να υποβαθμίζεται σε κάποιο επίπεδο η απόδοση και οι επιδόσεις των υγραεριοκίνητων οχημάτων).

Η PetroGaz, εταιρία που δραστηριοποιείται  στον κλάδο της ενέργειας από το 1953 έχει γίνει συνώνυμη με το υγραέριο σε όλες του τις μορφές και για πολλαπλές χρήσεις. Η εταιρία διαθέτει προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις (12 υποκαταστήματα & 12 εγκαταστάσεις αποθήκευσης) στις οποίες οι φιάλες ελέγχονται διεξοδικά πριν από κάθε γέμισμά τους με υγραέριο και υπόκεινται σε συστηματικές εργασίες συντήρησης. Έτσι, το προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή είναι ένα απόσταγμα της τεχνογνωσίας δεκαετιών που έχουν κατακτήσει οι άνθρωποι της PetroGaz, τόσο όσον αφορά στην ποιότητα του υγραερίου, όσο και στην συσκευασία του.
 
Από εκεί και έπειτα, όσον αφορά στην χρήση υγραερίου στις μετακινήσεις, η PetroGaz συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 200 πρατήρια σε όλη την ελληνική επικράτεια (μπείτε στο ανανεωμένο site www.petrogaz.gr για να δείτε την λίστα με τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων), παρέχοντας απρόσκοπτα σε όλους τους χρήστες του οδικού μας δικτύου υγραέριο (LPG) υψηλής ποιότητας. Μάλιστα, η PetroGaz διαθέτει και το πρώτο της ιδιόκτητο πρατήριο στο Χαϊδάρι Αττικής, στο οποίο προσφέρονται τα προϊόντα της εταιρίας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου το έμπειρο προσωπικό της PetroGaz είναι έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε απορία των καταναλωτών σχετικά με το υγραέριο.

Γιατί όμως να επιλέξει κανείς υγραέριο στις μετακινήσεις;
Τα οφέλη της υγραεριοκίνησης είναι πολλαπλά και κυριότερο όλων, η εξοικονόμηση χρημάτων από τα καύσιμα για την κάλυψη των μεταφορικών μας αναγκών. Η μέση τιμή του υγραερίου (0,835 ευρώ/λτ.) αυτή τη στιγμή είναι περίπου μισή από εκείνη της βενζίνης (1,60 ευρώ/λτ.) στην χώρα μας.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι εταιρίες αυτοκινήτου που προσφέρουν εργοστασιακές εκδόσεις με υγραέριο δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο καύσιμο που εκτινάσσει την αυτονομία των αυτοκινήτων πολύ συχνά πάνω από τα 1.000-1.200 χλμ.. Παράλληλα, τα οχήματα που «καίνε» υγραέριο δεν παροπλίζουν το ντεπόζιτο βενζίνης και οι οδηγοί έχουν πλήρη διαθεσιμότητα να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα δύο καύσιμα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από την καμπίνα.

Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε πως υποστηρίζεται ότι το υγραέριο έχει τη δυνατότητα να έχει τελειότερη καύση σε σχέση με την βενζίνη, διατηρώντας στην ουσία πιο καθαρά τα "σωθικά" του κινητήρα που μεταφράζεται και σε μικρότερες πιθανότητες βλάβης μακροχρόνια.

Tέλος, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του υγραερίου είναι ο «πράσινος» χαρακτήρας του, αφού τα αυτοκίνητα που το χρησιμοποιούν εκπέμπουν σημαντικά λιγότερους ρύπους, συμβάλλοντας με τον τρόπο του σε μια καθαρότερη ατμόσφαιρα και προστατεύοντας έμμεσα το κοινωνικό αγαθό της υγείας που σήμερα –περισσότερο από ποτέ- αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας!

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto