• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Peugeot 2008: Το καλύτερο εταιρικό στην έδρα του

3.593 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η εκδήλωση των βραβείων για τα «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς» πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι και ανέδειξε νικητή το νέο Peugeot 2008.

PEUGEOT: Νέο Peugeot 208 από 14.150€


Το νέο Peugeot 2008 αναδείχθηκε με διαφορά νικητής στην κατηγορία «SUV Compact Business» καθώς προηγήθηκε μπροστά από 6 υποψήφια μοντέλα με συνολικά 42 πόντους αφήνοντας τον δεύτερο πίσω με μεγάλη διαφορά. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια επιτροπή 11 δημοσιογράφων. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε οκτώ μοντέλα / νικητές μέσα από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

Ο διευθυντής εταιρικών πωλήσεων της PSA στη Γαλλία, κος Hugues de Laage δήλωσε «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το βραβείο, καθώς το νέο Peugeot 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει την ελευθερία της επιλογής στους εταιρικούς πελάτες μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου».

37 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  2008