Peugeot: Δωρεάν οδική βοήθεια για όλους τους κατόχους

Peugeot: Δωρεάν οδική βοήθεια για όλους τους κατόχους

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Η Peugeot προσφέρει σε όλους, ανεξαιρέτως, τους κατόχους των αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας δωρεάν οδική βοήθεια πανελλαδικά, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες after sales στην Ελλάδα.

Έχεις Peugeot; Έχεις και δωρεάν οδική βοήθεια

Η Peugeot πρωτοπορεί στις υπηρεσίες After Sales, δημιουργώντας την υπηρεσία «Peugeot Assistance». Η νέα αυτή δωρεάν υπηρεσία έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα της «Φροντίδας Peugeot», ενδυναμώνοντάς το σημαντικά, καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot, πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρεται μόνο από την γαλλική μάρκα πανελλαδικά.
 
Η υπηρεσία αυτή καλύπτει τις παρακάτω περιπτώσεις: 

  • Ακινητοποίηση αυτοκινήτου, λόγω βλάβης
  • Ακινητοποίηση αυτοκινήτου, λόγω ατυχήματος
  • Επί τόπου επισκευή, αν αυτό καθίσταται δυνατόν
  • Αντικατάσταση ελαστικού (Διευκρινίζεται ότι κατά την διάρκεια του έτους, παρέχεται, αποκλειστικά και μόνο, μία εξυπηρέτηση ανά αυτοκίνητο)
  • Παροχή ρεύματος εκκίνησης μπαταρίας (Μία εξυπηρέτηση ανά αυτοκίνητο το χρόνο)
  • Μεταφορά στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν οδική βοήθεια «Peugeot Assistance» αφορά όλους, ανεξαιρέτως, τους κατόχους Peugeot. Για να διαβάσουν τους όρους αναλυτικά και να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι πρόσβαση στην υπηρεσία θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στο επίσημο site της Peugeot στην Ελλάδα (peugeot.gr) στο πεδίο «Υπηρεσίες After Sales» επιλέγοντας «Peugeot Assistance».

Με μερικά απλά βήματα λοιπόν σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, μια κλήση προς την οδική βοήθεια της Peugeot Assistance, σημαίνει ότι 24 ώρες την ημέρα – 365 ημέρες το χρόνο θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας όταν την καλέσετε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto