Πήγαινε με 170 αντί για 60 και του πήραν σηκωτή τη Lamborghini

Πήγαινε με 170 αντί για 60 και του πήραν σηκωτή τη Lamborghini

1.886 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2022)

Σηκωτή πήραν οι αστυνομικές αρχές του Καναδά μία Lamborghini Aventador από τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος συνελήφθη να τρέχει με 170 χλμ./ώρα αντί για 60 χλμ./ώρα που ήταν το όριο ταχύτητας.

Βαρύ το τίμημα του γκαζιάρη οδηγού

Σχεδόν με την τριπλάσια ταχύτητα από το όριο του δρόμου όπου κινούνταν, συνελήφθη να οδηγεί στον Καναδά ιδιοκτήτης Lamborghini Aventador, ο οποίος ωστόσο πλήρωσε βαρύ το τίμημα για την παράβαση στην οποία υπέπεσε. Την είδηση έκαναν γνωστή με κάθε επισημότητα οι ίδιες οι αστυνομικές αρχές του Καναδά, ίσως προς γνώση και συμμόρφωση άλλων επίδοξων οδηγών, προχωρώντας σε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

30 ημέρες στέρηση διπλώματος και 14 ημέρες κατάσχεση η «Lambo»

Όπως λοιπόν αναφέρεται, το ιταλικό supercar κινούνταν με 170 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το ανώτατο όριο ήταν στα 60 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την ανάρτηση ο οδηγός εντοπίστηκε από τις αρχές και του κατασχέθηκε η άδεια οδήγησης για 30 ημέρες, ενώ η Lamborghini Aventador αποχώρησε από το σημείο σηκωτή πάνω σε φορτηγό και αναμένεται να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της μετά από 14 ημέρες! Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αναφέρεται κάτι για χρηματικό πρόστιμο του οδηγού!

Στα μαλακά έπεσε ο οδηγός, σχολιάζουν οι χρήστες του Twitter

Μάλιστα κάτω από το σχετικό ποστ υπάρχουν πολλά σχόλια που κάνουν λόγο πως ο οδηγός της Aventador έπεσε τα μαλακά, ζητώντας μεγαλύτερη ποινή. Παράλληλα υπάρχουν και αυτοί που ανέφεραν πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να ακολουθεί η κατάσχεση του οχήματος δια παντός.

 
Εσύ τι γνώμη έχεις; Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου το όριο ταχύτητας παραβιάζεται ξεκάθαρα θα πρέπει ο νόμος να είναι πιο σκληρός;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
NISSAN