Πήγε να περάσει από τον Έβρο με Lexus κλεμμένη στην Σουηδία

Πήγε να περάσει από τον Έβρο με Lexus κλεμμένη στην Σουηδία

4.427 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2022)

Αλλοδαπός συνελήφθη όταν προσέγγισε το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου για να περάσει στην Τουρκία με κλεμμένη Lexus από την Σουηδία. Μέλος διεθνούς κυκλώματος πιθανότατα ο δράστης.

Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος

Να περάσει στην Τουρκία με μια πολυτελής Lexus RX προσπάθησε στις 5 Απριλίου ένας αλλοδαπός μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων στον Έβρο. Οι αστυνομικοί φέρεται να ζήτησαν από τον αλλοδαπό τα απαραίτητα έγγραφα ιδιοκτησίας του πολυτελούς SUV, με τον αλλοδαπό να αδυνατεί να ανταποκριθεί στο παραπάνω αίτημα. Αυτό κίνησε τις υποψίες των Αρχών πως ο οδηγός είναι μέλος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος που κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα από χώρες της Ευρώπης και τα μεταφέρει στην Τουρκία. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το SUV είχε κλαπεί στην Σουηδία

Πράγματι, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Σουηδίας ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον αλλοδαπό με κατηγορίες για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Κατασχέθηκε η Lexus, στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων. Το SUV κατασχέθηκε.

Τον τσάκωσαν!
- Αλλοδαπός ήθελε να περάσει στην Τουρκία με κλεμμένη Lexus
- To πολυτελές SUV είχε κλαπεί στην Σουηδία
- Κατασχέθηκε η Lexus, στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς
- Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος
Πιστεύετε πώς γίνεται καλή δουλειά στα σύνορα σε τέτοια θέματα ή περνάει «κάθε καρυδιάς καρύδι» και έτυχε να πιάσουν έναν από τους πολλούς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green