Πιο κοντά στο κοινό το Jeep Renegade 4xe

2.624 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2021)

Πιο κοντά στο κοινό μέσω προωθητικής ενέργειας φέρνει η Jeep το εξηλεκτρισμένο Plug-in Hybrid Renegade 4xe. Δείτε πως διαμορφώνεται η τιμή του μοντέλου.

Το Plug-in υβριδικό Renegade 4xe, είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep, μέσω του οποίου η μάρκα συνδυάζει την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ  ταυτόχρονα αξιοποιεί τις τεχνολογίες αιχμής και την μακρά παράδοσή της στα συστήματα τετρακίνησης.
 
Με στόχο να φέρει πιο κοντά στο κοινό τα προνόμια που προσφέρει το Plug-in Hybrid σύστημα της, η Jeep παρουσιάζει τη νέα, διευρυμένη, σειρά Jeep Renegade 4xe. Με πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (Longitude, Limited, 80th Anniversary, S και Trailhawk), δύο επίπεδα απόδοσης με 190 και 240 ίππους και πάντα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με το σύστημα 4xe.
 
Μάλιστα χάρη στην προωθητική ενέργεια που πραγματοποιεί η εταιρεία, το μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο από 37.900 ευρώ, προσφέροντας σύμφωνα με την Jeep 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας. Παράλληλα η Jeep υπογραμμίζει πως όλες εκδόσεις Renagade 4xe εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων δεν θα καταβάλουν φόρο χρήσης.
 
Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Renegade 4xe διαθέτει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50 χιλιόμετρα. Τέλος όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου η εταιρεία την ορίζει στα 1,9λίτρα/100χλμ. στην υβριδική λειτουργία.

peugeot
NISSAN