2 φωτογραφίες »

Βλέπετε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του Hyundai Elantra N.

Πιθανός ο ερχομός του Hyundai Elantra N στην Ευρώπη

2.732 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επέκτασης της γκάμας των μοντέλων «Ν» στην Ευρώπη με την εισαγωγή του Elantra N, ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai.

H Hyundai προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του Kona N, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά της Ευρώπης, ως η κορυφαία έκδοση του κορεατικού μικρού SUV. Ωστόσο δεν αποκλείεται ανάμεσα στα μοντέλα επιδόσεων που θα προσφέρει στα μέρη μας η εταιρεία να προστεθεί ακόμα ένα. Ο λόγος για το Hyundai Elantra N.
 
Πριν από λίγο καιρό η Hyundai παρουσίασε την 7η γενιά του Elantra, μοντέλο το οποίο δεν πωλείται στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου θεωρούνταν βέβαιο πως το ίδιο θα συμβεί και με την ισχυρή έκδοση Ν που ετοιμάζει η εταιρεία και υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα τους προσεχείς μήνες. Σήμερα ωστόσο με δηλώσεις του ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai, Albert Biermann, σημείωσε πως η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει στην Γηραιά Ήπειρο το ισχυρό Elantra N.
 
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την αποκάλυψη του Kona N, ο Biermann ανέφερε: «Αναπτύσσουμε το Elantra N, το οποίο θα εισαχθεί στην αγορά των ΗΠΑ. Το Elantra N δεν έχει σχεδιαστεί για την Ευρώπη και άλλες αγορές, αλλά εάν υπάρξει αρκετή ζήτηση και έμπρακτο ενδιαφέρον, τότε δεν αποκλείω πως το θέμα θα μπορούσε να επανεξεταστεί. Θα μπορούσε το Elantra N να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον όχημα για την Ευρώπη και άλλες αγορές».
 
Το Hyundai Elantra N όταν θα κάνει το ντεμπούτο του θα είναι εξοπλισμένο με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρας βενζίνης που είδαμε και στο Kona N, με ανάλογη ισχύ 280 ίππων. Οι Αμερικανοί αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν είτε ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο είτε το οκτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda