Chevrolet Traverse
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Chevrolet Traverse

Πλήρως ανανεωμένο Traverse

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Η Chevrolet παρουσίασε επίσημα το νέο Traverse, το οποίο θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στην έκθεση του Detroit και πρόκειται να μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων της κατηγορίας.

Η Chevrolet παρουσίασε το «φρέσκο» και πολυτελές Traverse για το 2018,  λίγο πριν η έκθεση αυτοκινήτου στο Detroit ανοίξει τις πύλες της.

Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το μοντέλο της εταιρείας έρχεται με ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο και με έναν μακρύ κατάλογο, γεμάτο με νέες τεχνολογικές λειτουργίες και στοχεύει ξεκάθαρα στο να αναδειχθεί στο πρωταθλητή της κατηγορίας.
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει συμπεριλάβει μια σειρά καινοτομιών σε όλα τα μέρη του νέου Traverse, με στόχο να καταστεί όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.
 Ένα από τα πιο «ιδιαίτερα» σημεία του είναι η λειτουργία Teen, η οποία επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την επιδόσεις του αυτοκινήτου, όταν οδηγούν τα παιδιά.
Το εσωτερικό του Traverse είναι γεμάτο από νέες Tech εφαρμογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε οδηγού σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.
Από πλευράς κινητήρων, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός V6, χωρητικότητας 3.6-λίτρων ή έναν Ecotec, χωρητικότητας 2.0-λίτρων, με απόδοση 305 και 255 άλογα αντίστοιχα.
Η ισχύς των κινητήρων περνά από ένα αυτόματο 9τάχυτο κιβώτιο και μοιράζεται στους μπροστινούς τροχούς, με την επιλογή της τετρακίνησης να είναι άμεσα διαθέσιμη στον οδηγό.
Οι πωλήσεις του Traverse θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και οι επίσημες τιμές, αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto