Plug-in και ήπια υβριδική η νέα Mercedes GLC

Plug-in και ήπια υβριδική η νέα Mercedes GLC

1.960 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Με ήπια υβριδικά κινητήρα σύνολα αλλά και σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις θα λανσάρει τη νέα GLC η Mercedes, που δημοσίευσε επίσημες εικόνες από τις δοκιμές του μοντέλου.

Plug-in υβριδική με βενζίνη και diesel

Η νέα γενιά της Mercedes GLC θα φτάσει αυτό το φθινόπωρο και η γερμανική φίρμα έχει βάλει ως στόχο να κατεβάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους ρύπους από το premium SUV, χωρίς ωστόσο να στερηθεί τους κινητήρες καύσης. Ως εκ τούτου στο πλάνο της γερμανικής μάρκας είναι να προσφέρει τη νέα GLC στις αγορές σε τρεις Plug-in υβριδικές εκδόσεις, που προσφέρουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας, όπως δήλωσε η Mercedes.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Και ήπια υβριδικές εκδόσεις

Εκτός από δύο Plug-in υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και μια Plug-in υβριδική diesel, η GLC θα διαθέτει επίσης μια σειρά από τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel συνδυασμένους με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, προκειμένου να επιτυγχάνεται οικονομία καυσίμου και μείωση των ρύπων.

Δοκιμάζεται το μοντέλο στη Σουηδία

Από κει και πέρα η Mercedes κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες της GLC. Παρουσιάζουν το μοντέλο κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών στην Σουηδία φορώντας πλήρες καμουφλάζ, που δεν μας αφήνει να βγάλουμε συμπεράσματα για τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN