12 φωτογραφίες »

Το SEAT Ibiza χαρακτηρίζεται από τον όμορφο και high tech διάκοσμο, με νεανικό χαρακτήρα και ποιοτική κατασκευή.

Ποιοτικό, ευρύχωρο και νεανικό

42.461 Επισκέψεις στο άρθρο

Όσον αφορά στην καμπίνα του, το SEAT Ibiza χαρακτηρίζεται από τον όμορφο και high tech διάκοσμο, με νεανικό χαρακτήρα, που εκφράζεται από τον όμορφο πίνακας οργάνων και την έγχρωμη στο κέντρο του ταμπλό οθόνη, με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Το ταμπλό έχει στιβαρή αίσθηση κατασκευής και παρά τα σκληρά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, η ποιότητα κρίνεται ικανοποιητική, με καλό επίπεδο συναρμολόγησης και προσεγμένο φινίρισμα. 

Οι χώροι του είναι από τους μεγαλύτερους που συναντάμε στην μικρή κατηγορία και ειδικότερα σε ότι σχετίζεται με το πλάτος. Έτσι, 5 επιβάτες θα μετακινηθούν άνετα, ενώ ο χώρος αποσκευών με όγκο 355 λίτρων (262 για την έκδοση CNG), συμπληρώνει την πολύ ευρύχωρη εικόνα του.

Με οδηγοκεντρικό ταπεραμέντο
Στον δρόμο το Ibiza διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στον οδηγό φροντίζοντας για την τέρψιν του, αλλά και συνδυάζοντας ποιοτική κύλιση με αυξημένα επίπεδα άνεσης, χάρη στην αποτελεσματικότατη ανάρτηση. Ειδικά στις ισχυρότερες εκδόσεις 115 και 150 ίππων (οι οποίες διαθέτουν δίσκους στα πίσω φρένα εν αντιθέσει με τα ταμπούρα των υπολοίπων) είναι έκδηλος ο fun to drive χαρακτήρα του με μικρές κλίσεις, μεγάλη πρόσφυση και μια πιο ουδέτερη συμπεριφορά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
skoda