5 φωτογραφίες »

Πόσα θα έδινες για κεντρομήχανο Honda Civic;

2.632 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2020)

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η τιμή με την οποία θα πουληθεί αυτό εδώ το Civic σε λίγες μέρες μέσω δημοπρασίας...


Προς δημοπρασία από την ιστοσελίδα Bring a Trailer έχει τεθεί ένα πολύ διαφορετικό Honda Civic τρίτης γενιάς, κατασκευής του 1984, δηλαδή είναι ένα από τα πρώτα τέτοια αυτοκίνητα που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής της Honda.

Aναφέρουμε ότι είναι διαφορετικό γιατί το μοτέρ δεν είναι τοποθετημένο πλέον κάτω από το καπό αλλά, μέσω μετατροπής, είναι εγκατεστημένο εκεί που θα βρίσκονταν κανονικά οι θέσεις για τους πίσω επιβάτες.

Η μετατροπή έγινε από τον Andy Barcheck πολλά χρόνια πριν από το 1987 έως το 1992 και εκ τότε το είχαν στα χέρια τους αρκετοί ιδιοκτήτες. Πάρα ταύτα, το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Για να τοποθετηθεί ένας V6 3,2 λίτρων κινητήρας της ιαπωνικής φίρμας στο κέντρο χρειάστηκε να γίνουν μια σειρά από εκτενείς εργασίες. Νέο είναι το 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ το ρεζερβουάρ έχει μπει κάτω από το καπό μαζί με την ρεζέρβα, την εργαλειοθήκη και την μπαταρία.

Η τιμή του έχει ήδη φτάσει τις 35.250 δολάρια και μέσα στις επόμενες 4 μέρες, ίσως το κόστος ξεπεράσει ακόμα και τις 40.000. Εσείς πόσα θα δίνατε;
 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC