9 φωτογραφίες »

Όμορφος και νεανικός είναι ο διάκοσμος στο πρακτικό εσωτερικό του Kona. Ικανοποιητική κρίνεται η ποιότητα κατασκευής, παρά την αποκλειστική χρήση σκληρών μερών.

Από 23.590 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό

181.340 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2020)

Η τιμή του λοιπόν έχει διαμορφωθεί από 23.590 ευρώ στην έκδοση Premium, η οποία διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας, όλες τις σημαντικές ηλεκτρικές ανέσεις και ευκολίες, καθώς και σύγχρονο σύστημα πολυμέσων με οθόνη έγχρωμη αφής 7 ιντσών. Παράλληλα διαθέτει και εργοστασιακές εγγυήσεις, από τις καλύτερες της αγοράς, με 5 χρόνια για τα μηχανικά μέρη και 8 για την μπαταρία, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου
Το Κona Hybrid διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο 3,9% (+0,6% εισφορά), ελάχιστη προκαταβολή 25% και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Ενδεικτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Kona Hybrid με 7.077 ευρώ προκαταβολή και μηνιαία δόση μόλις 229 ευρώ. Με το επιτόκιο 3,9%, το όφελος για τον πελάτη μπορεί να υπερβαίνει τα 3.300 ευρώ σε σύγκριση με τα επιτόκια χρηματοδότησης που ισχύουν για την αγορά αυτοκινήτου.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
OPEL