Πόσο μεγάλος είναι πραγματικά ο χώρος αποσκευών του Peugeot 2008;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πόσο μεγάλος είναι πραγματικά ο χώρος αποσκευών του Peugeot 2008;

41.071 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2022)

Το Test Center του AutoΤρίτη μέτρησε τη πραγματική χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ του Peugeot 2008 και το αξιολόγησε σε πολλούς επιμέρους τομείς. Τελικά, μπορεί το γαλλικό λιοντάρι να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας;

Best seller B-SUV με άπλετους χώρους

Έχει καθιερωθεί πια, το Test Center του AutoΤρίτη είναι το μοναδικό μέσο επί ελληνικού εδάφους που μετράει την πραγματική χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ κάθε νέου μοντέλου. Γιατί κακά τα ψέματα, άλλα λίτρα ανακοινώνουν οι κατασκευαστές στα χαρτιά, και άλλος είναι ο πραγματικός χώρος αποσκευών κάθε μοντέλου.

Παρακάτω, λοιπόν, εξετάζουμε πόσο είναι στην πραγματικότητα  το πορτ-μπαγκάζ του Peugeot 2008. Ένα μοντέλο, το οποίο από πλευράς εξωτερικών διαστάσεων τοποθετείται στο άνω άκρο των B-SUV και πλησιάζει τα C-SUV (μήκος x πλάτος x ύψος: 4.300 x 1.815 x 1.530 χλστ.), ενώ οι μετρήσεις των εσωτερικών χώρων το κατατάσσουν στα ευρύχωρα μοντέλα (σ.σ. από τα πιο ευρύχωρα ως προς το πλάτος και τον αέρα για τα γόνατα).

Αναφορικά με τον χώρο των αποσκευών του 2008 τώρα, η Peugeot ανακοινώνει 434  λίτρα. με κιτ επισκευής ελαστικού και 405 λίτρα με ρεζέρβα ανάγκης, νούμερα τα οποία επιβεβαιώθηκαν και μετά την δική μας τυποποιημένη μέτρηση, αφού το μοντέλο που δοκιμάσαμε (εφοδιαζόταν με ρεζέρβα ανάγκης) χώρεσε 408 λίτρα. Και για να μεταφράσουμε το νούμερο αυτό σε μπαγκάζια, υπολογίστε πως θα χωρέσουν 4 βαλίτσες (2 μεγάλες και δύο μεσαίες όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω), δηλαδή όλα τα μπαγκάζια μιας 4μελούς οικογένειας.


Το Peugeot 2008 αποτελεί ένα από τα best-seller μοντέλα της κατηγορίας των B-SUV στην Ελλάδα. Πληθώρα κινητήριων επιλογών, ένα νεανικό και κομψό αισθητικό αποτύπωμα καθώς και  ο high-tech χαρακτήρας του, είναι τα στοιχεία που το ξεχωρίζουν.

Το Peugeot 2008 αποτελεί ένα από τα best-seller μοντέλα της κατηγορίας των B-SUV στην Ελλάδα. Πληθώρα κινητήριων επιλογών, ένα νεανικό και κομψό αισθητικό αποτύπωμα καθώς και ο high-tech χαρακτήρας του, είναι τα στοιχεία που το ξεχωρίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center