Premium μάρκες με medium εγγύηση. Γιατί μόνο 2 χρόνια;

Premium μάρκες με medium εγγύηση. Γιατί μόνο 2 χρόνια;

24.105 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2023)

Το κοινό περιμένει ως αυτονόητο το να έχει παροχές που δεν συναντάς αλλού όταν πληρώνει ένα προϊόν ως premium. 5 χρόνια είναι η συνηθέστερη διάρκεια δωρεάν εγγύησης της αγοράς αυτοκινήτου. 2 χρόνια η εγγύηση των 3 premium γερμανικών μαρκών.

Οι premium μάρκες δίνουν μόνο 2 χρόνια δωρεάν εγγύηση

Από τα πρώτα στοιχεία που εκτιμά ο κόσμος σε ένα προϊόν που συγκαταλέγεται στην κατηγορία premium (προφανώς και για ένα αυτοκίνητο) είναι να έχει χαρακτηριστικά τα οποία δε βρίσκεις αλλού. Όχι μόνο τα εκτιμά αλλά ουσιαστικά τα «περιμένει» ως αυτονόητα. Γιατί λοιπόν να μην πούμε πως αντίστοιχα ως premium after sales υπηρεσίες είναι αυτές που μπορούν και προσφέρουν κάποιες μοναδικές παροχές που είναι fullανταγωνιστικές και δεν συναντάς αλλού;

Όταν αγοράζεις ένα premium μοντέλο, πληρώνεις για να έχεις ένα ποιοτικό αυτοκίνητο που δεν μασάει και «αντέχει» επί μακρόν. Αλλά ακόμα και αν γίνει το «κακό» να ξέρεις πως θα διορθωθεί άμεσα, γνήσια και ανέξοδα (εν πολλοίς).

Εδώ είναι που εισέρχεται ο ρόλος τουAfter Sales σχεδιασμού. Μη ξεχνάτε πως για όσο καιρό κρατήσετε το καινούριο σας αυτοκίνητο, αυτοί που θα συναναστρέφεστε περιοδικά, είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το after sales τμήμα της μάρκας σας (τεχνικό αλλά και διοικητικό προσωπικό). Από τη στιγμή λοιπόν που πληρώνεις premium θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χρόνια. Τι σε εξασφαλίζει για πολλά χρόνια; Η εγγύηση!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto