2 φωτογραφίες »

Προ των πυλών το ανανεωμένο VW Polo GTI

5.051 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2021)

Η GTI έκδοση επιδόσεων του ανανεωμένου Polo βρίσκεται προ των πυλών και το μοντέλο εμφανίστηκε στο δρόμο να πραγματοποιεί δοκιμές!

Η Volkswagen έχει παρουσιάσει τo ανανεωμένο Polo αναβαθμίζοντας το αυτοκίνητο στο αισθητικό κομμάτι και προσφέροντάς του περισσότερη τεχνολογία, έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μια πολύ κατηγορία που σημειώνει σημαντικές πωλήσεις στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πλέον τη σκυτάλη παίρνει το Polo GTI το οποίο εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους, έχοντας ένα ελαφρύ καμουφλάζ. Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε το ανανεωμένο Polo GTI θα υιοθετήσει ακόμη περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία από το Golf GTI. Τόσο ο μπροστινός προφυλακτήρας όσο και η κυψελωτή μάσκα είναι εμπνευσμένες από το μεγαλύτερο «καυτό» hatchback, όπως και η μπάρα LED αλλά και οι αναμορφωμένοι προβολείς LED. Στοιχεία από το Golf θα υπάρξουν και στο πίσω μέρος όπου το Polo GTI θα λάβει νέα φωτιστικά σώματα που θα εκτίνονται πιο βαθιά στην πόρτα του χώρου αποσκευών, κάτι που μαρτυρά το καμουφλάζ.  
 
Στο εσωτερικό, θα υπάρχει ένα νέο σπορ τιμόνι με επωνυμία GTI παράλληλα, ενώ διαφορετικά θα είναι πιθανότατα τα χειριστήρια για την θέρμανσης και τον κλιματισμό. Οι αγοραστές θα έχουν στη διάθεσή τους μερικές θύρες USB-C, ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 9,2 ιντσών, το οποίο εισήχθη στην τυπική γκάμα Polo νωρίτερα αυτό το έτος.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα πιθανότατα το ανανεωμένο Polo GTI θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 320 Nm ροπής. Απέναντί του θα βρεθούν μοντέλα όπως το i20 N και το GR Yaris.
 
Η Volkswagen σχεδιάζει να παρουσιάσει το νέο Polo GTI σύντομα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto