Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τις μελλοντικές κινήσεις της Polestar, προχώρησε ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Προετοιμάζεται η Polestar

2.332 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2018)

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τις μελλοντικές κινήσεις της Polestar, προχώρησε ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Μιλώντας στα διεθνή μέσα ο ισχυρός άντρας της φίρμας μίλησε για πολλά θέματα, μέσα στα οποία είναι η κατασκευή του Polestar 1, αλλά και ερχομός του Polestar 2.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε το νέο εργοστάσιο της μάρκας είναι πολύ κοντά στο να βάλει μπρος τις μηχανές και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει μέχρι τα μέσα του 2019 το Polestar 1 θα έχει μπει στη γραμμή παραγωγής, ενώ υπάρχουν ήδη αυτοί που έχουν προπαραγγέλλει το μοντέλο.
 
Ωστόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι μόνο η αρχή καθώς από στις αρχές του έτους θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Polestar 2. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί το μοντέλο Tesla 3, ωστόσο, δεν θα μπει στη γραμμή νωρίτερα από το 2020.
Από κει και πέρα σε άλλα θέμα, ο Thomas Ingenlath σημείωσε πως αν και η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στο να προβάλει και να πουλήσει το αυτοκίνητο μέσω του διαδικτύου, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της που θέλουν να δουν δια ζώσης τα μοντέλα, θα δημιουργήσει κάποιες αντιπροσωπείες οι οποίες θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων παγκοσμίως.
 
Τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα εκτός από την πώληση νέων μοντέλων θα εξυπηρετούν και τα αυτοκίνητα που χρειάζονται επισκευή, ωστόσο η Polestar δεν αποκάλυψε ούτε τις τοποθεσίες των αντιπροσωπειών ούτε τους αριθμούς. Τέλος να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι στόχος είναι να ανοίξουν 60 αντιπροσωπείες παγκοσμίως έως το 2020, ενώ σε ότι αφορά τις ΗΠΑ φήμες αναφέρουν πως το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει στη Νέα Υόρκη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα στην Ατλάντα, τη Βοστώνη, το Σικάγο, το Ντάλας ή το Χιούστον, το Λος Αντζελες, το Μαϊάμι, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και την Ουάσινγκτον.

Toyota
moto