• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη προωθητική εικόνα, στην οποία αποκαλύπτεται η εμπρόσθια όψη του νέου Accord, το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 14 Ιουλίου στο Ντιτρόιτ.

Πρόγευση του νέου Accord

4.357 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Το ραντεβού με τη νέα -10η- γενιά του Honda Accord κλείστηκε για τις 14 Ιουλίου, με την ιαπωνική εταιρεία να δημοσιεύει σήμερα μια πρώτη προωθητική εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της.

 
Η ολοκαίνουργια 10η γενιά του Honda Accord θα παρουσιαστεί επισήμως στις 14 Ιουλίου στο Ντιτρόιτ, με την ιαπωνική εταιρεία να υπόσχεται πως είναι το πιο fun-to-drive και καλαίσθητο Accord της ιστορίας.
 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Honda ανακοίνωσε πως το νέο Accord θα διατίθεται με τρεις κινητήρες, δύο από τους οποίους θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι άμεσου ψεκασμού. Ντεμπούτο θα κάνει και το νέο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων, ενώ το παρόν θα δώσει και το νέας γενιάς υβριδικό σύστημα.
   
Σήμερα η ιαπωνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη προωθητική εικόνα, στην οποία αποκαλύπτεται η εμπρόσθια όψη του νέου Accord. Εκεί παρατηρούμε τα φωτιστικά σώματα LED, αλλά και την τελευταία γρίλια χρωμίου της Honda.

Tags: HONDA ACCORD