Πρωτάθλημα στις φιλανθρωπίες για τον Lewis Hamilton

Πρωτάθλημα στις φιλανθρωπίες για τον Lewis Hamilton

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Ο αθλητής που έχει κάνει τις περισσότερες φιλανθρωπίες στην Βρετανία είναι ο Lewis Hamilton. Έπεται ο Mo Salah της Liverpool.

Hamilton, ο φιλάνθρωπος

Μπορεί ο Lewis Hamilton να έχει γίνει πασίγνωστος για το γεγονός πως ισοφάρισε τον Michael Schumacher σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων, φτάνοντας τις 7 συνολικά, ωστόσο ο Βρετανός κατέχει έναν ακόμη τίτλο. Είναι ο αθλητής που έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα σε φιλανθρωπίες στην Βρετανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο αθλητής με τις περισσότερες δωρεές

Σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσαν οι Sunday Times, ο Hamilton είναι 5ος στην λίστα με τις 100 προσωπικότητες που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και παρουσιάζουν έντονη κοινωνική δράση με φιλανθρωπίες και δωρεές. Συγκεκριμένα, ο πιλότος της F1 έχει δωρίσει συνολικά το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα περισσότερα από αυτά, δόθηκαν σε πανεπιστήμια ώστε να καλυφθούν υποτροφίες νεαρών ατόμων, σε κινήματα για ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ επίσης έχει θέσει σε εφαρμογή και το πρότζεκτ Mission 44 που ενθαρρύνει νέους από χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα να εισέλθουν στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έπεται ο Salah

Ο επόμενος αθλητής που βρίσκεται μέσα στους 10 ανθρώπους με τις περισσότερες φιλανθρωπίες στην Βρετανία είναι ο ποδοσφαιριστής της Liverpool, Mo Salah. O Αιγύπτιος φέρεται να έχει δώσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ σε φιλανθρωπίες.

Hamilton, ο φιλάνθρωπος!
- O πιλότος της Mercedes έχει δώσει 23 εκατ. ευρώ
- Τα χρήματα έχουν δοθεί για υποτροφίες νέων από χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα
- Δεύτερος ο Salah της Liverpool
Είναι ο Lewis Hamilton μέσα στην λίστα με τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του; Eσύ τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen