Εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως η Super Elise
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως η Super Elise

Πρώτες εικόνες της Lotus Super Elise

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2015)

Ο Julian Thomson, ο άνθρωπος που σχεδίασε τη Jaguar C-X75 Concept car αποκάλυψε σχέδια σχετικά με το πώς θα ήθελε τη νέα Lotus Super Elise.

Η δημοσιοποίηση από τον ίδιο δύο εικόνων της Super Elise προκάλεσε φρενίτιδα στους φαν της βρετανικής φίρμας, με το ενδεχόμενο να δουν στο δρόμο μία Lotus με αυτή την εμφάνιση. 
Ο Thomson που εισήγαγε τη σειρά Elise στην αγορά, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απήχηση που είχε σύμφωνα με δηλώσεις του, ελπίζει πως η Super Elise θα έχει βελτιωθεί συγκριτικά με το «συγγενή» της μέχρι να βγει στην παραγωγή. Κατά το δημιουργό της σειράς λοιπόν, το νέο μοντέλο λοιπόν θα έπρεπε να είναι 30 χιλιοστά χαμηλότερο και 75 με 100 χιλιοστά φαρδύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας Honda V-TEC κινητήρας με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά η μετάδοση θα δίνεται στους πίσω τροχούς.
Μένει λοιπόν να δούμε την τελική μορφή της Super Elise που όπως όλα δείχνουν θα προσεγγίζει περισσότερο ένα όχημα πίστας παρά καθημερινής χρήσης.

Τα στρογγυλά φώτα ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος

Τα στρογγυλά φώτα ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO