3 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες του Plug-in υβριδικού Jeep Grand Cherokee 4xe

3.156 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2021)

Τις πρώτες εικόνες του νέου Plug-in υβριδικού Grand Cherokee 4xe παρουσίασε επίσημα η Jeep.

Η Jeep, όπως και όλες οι μάρκες που υπάγονται στον Όμιλο Stellantis, έχουν βάλει μπρος τα σχέδια του εξηλεκτρισμού τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η αμερικανική φίρμα έχει μέχρι στιγμής προσφέρει στα Renegade, Compass και Wrangler Plug-in Hybrid εκδόσεις που ξεχωρίζουν από το επίθεμα 4xe.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πλέον έφτασε η στιγμή να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ένα άλλο μοντέλο της εταιρείας. Ο λόγος για το Plug-in Hybrid Jeep Grand Cherokee 4xe που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας διαδικτυακής παρουσίασης με την ονομασία «Stellantis EV Day 2021».
 
Πολλές πληροφορίες δε δόθηκαν από την Jeep, έγινε ωστόσο γνωστό πώς το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στα τέλη Αυγούστου. Η παρουσίαση στη Νέα Υόρκη θα αφορά στο σύνολο της γκάμας του νέου μοντέλου, συμπεριλαμβάνοντας και το νέο Grand Cherokee 4xe.
 
Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε γνωστό πως η Jeep θα προσφέρει τουλάχιστον ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο σε κάθε κατηγορία SUV έως το 2025, ενώ η φίρμα σκοπεύει να εγκαταστήσει σταθμούς ηλιακής φόρτισης προκειμένου να προωθήσει ακόμα περισσότερο την ηλεκτροκίνηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center