3 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Skoda Kodiaq

10.630 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2021)

Η κλεψύδρα για το ντεμπούτο του ανανεωμένου Skoda Kodiaq αδειάζει και τώρα παίρνουμε μια πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα του κάνουν οι Τσέχοι.


To Skoda Κοdiaq παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2016 και ξεκίνησε τις καριέρα του στις αγορές λίγους μήνες αργότερα. Αυτός είναι ο λόγος που η Skoda ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του τσέχικου SUV γνωρίζοντας πως πρέπει να κρατήσει το μοντέλο φρέσκο, αν θέλει να συνεχίσει να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία.

Η Skoda δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα για το ανανεωμένο Kodiaq, κάνοντας ταυτόχρονα γνωστό πως το ντεμπούτο του θα γίνει στις 13 Απριλίου. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες που ήρθαν στο φως, το Kodiaq θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αυτοκίνητο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στους δρόμους, καθώς η facelift έκδοση θα έχει πιο γραμμωμένο καπό, ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα LED, νέο προφυλακτήρα με νέας σχεδίασης αεραγωγούς και πιο χαμηλά τοποθετημένα φώτα ομίχλης.

Τα πίσω φώτα θα είναι επίσης πιο λεπτά ενώ, όπως έχουν αποκαλύψει παλιότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αντί κάποιου εμβλήματος, στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ θα υπάρχουν τα γράμματα «SKODA». Ελαφρώς διαφορετικός θα είναι επίσης ο πίσω προφυλακτήρας ενώ τέλος, ίσως είναι μεγαλύτερη η αεροτομή που βρίσκεται στο τέλος της οροφής.

Πληροφορίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο πιθανολογούμε πως το ανανεωμένο Kodiaq θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, το τσέχικο SUV θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ η έκδοση RS λέγεται πως θα λάβει ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον κινητήριο σύνολο σε σχέση με τον 2λιτρο bi-turbo που αποδίδει 240 άλογα και 500 Nm ροπής.
 

Toyota
moto